Saturday, 10 December 2011

weyy pahal harini ramai gila org datang muzium negara ahh ,.. mimpi apa dorang doh ,.. sampai hati dorang tak kasi aku rest ,.. rasa nak pengsan kot tadi but nasib baik ada penyelamat yg sudi nak belikan mknan untuk aku ,.. thnks ijam ,.. sayang kau lahh ,.. hahaha ,.. rasa harini ramai gila kot org ,.. gira harini pecah rekod sebelum nie ,.. aku dan ijam dpt kutipan harini RM9796 ,.. hahha ,.. ingat kan dpt lah RM10000 ,. tapi tolak duit simpanan kat box RM1100 ,.. tak dpt lah kitaorg nak pecah kan rekod ,.. pape pun aku hope ,.. esok boleh pecahkan rekod harini ,.. wekekekk ,.. haaa , harini kan pengunjung-2 yg dtg semua nyer sporting gilaa ahh ,.. buat aku tergelak , masuk air dohh ,,.. hahhahahahhah  ,.. penat aku asyik gelak layan karenah dorang ,.. huhuhu ,.. esok tak tahu lg keje ke tak ,.. isnin comform keje ,.. ahh !! saja taknak kasi aku kuar ,.. shitt !! time aku nak kuar ada je halangan ,.. sabar je lahh ! ! ,.. sabar itu kan separuh drpd iman ,.. wekeke ,.. nt dpt gak kuar ,.. hm buat apa nak panas-2 baran kan ,.. nak marah-2 tak ada guna ,.. no jln penyelesaian ,. :) ,.. nasib baik lahh aku ikut my dad yg sabar , baik ,.. susah nak marah ,.. lallalal ehh k lahh mau kuar tgk rmh !! dadaa ,.. muahh <3

Friday, 9 December 2011

ada org belanja

wow  harini aku rasa beruntung gila ada org nk blnja aku KFC ,.. walaupun aku tak dpt teman kan dia pegi tgk movie ,, tapi dia still nak blnja aku benda lain ,.. hahha terharu siut !! walaupun kau baru aku kenal , tapi aku rasa kau kawan yg the best ,.. suka TAKECARE aku ,.. kau tahu aku sudah berpunya but you suka lunch sama-2 , nak kerja sama-2 ,.. hahah sakai lah kau babe ,.. mak kata kau handsome , tergelak sampai menangis tahu aku ,.. kelakar yelaa budak SEKOLAH AGAMA MENENGAH TINGGI HISHAMMUDDIN kata kan ,.. pandai bahasa arab ,.. wahh untung nyer lah sapa dpt kau kawan ,.. aku suka kawan dgn kau , kau suka dgr luahan aku dan mcm tu jugak kau suka luahkan isi hati kau pd pmpuan yg kau suka ,.. rasa hppy hidup aku nie ,.. hahah ,.. kita suka kena kan ezad time keje sampai dia jeles tgk kita berjalan sama-2 kan ,.. kesian ezad ,.. kalau lah dia dpt thu yg aku ni dah berpunya msti kecewe ,.. hahha ezad-2 mcm mana lah kau boleh tersakut ?? aku dah ada bf lahh ,.. mcm ne lah aku nak bgth kat ezad ,.. sian dia ,..

mak ckp sapa pun handsome , aku tetap sayang dia ,.. dia comel !! hahah ,.. gila lahh aku nie !!
dorang sume kawan aku time keje atau di luar ,. tak lebih pun ,.. jgn lah ada perasaan sayang kat aku ,.. tolong lahh !! sorang pun aku tak mampu jga ,.. aku serius dgn relation aku skrg ,.. hm sorry my friend :( .. aku hope kau dpt yg lbh baik :) ,.. aku sayang kau sebagai kawan je ,.. tak lbh ,.. ! muahh sikit k ,.. <3

Thursday, 8 December 2011

okay lah

haritu keje tak dpt tgk rakaman aku , adik a'is dan izzat ,.. nasib baik td pegi office dpt lah gak tgk rakaman yg kuar kat tv9 ,.. bolehh lahh rakaman nyer kira jd lahh ,,.. hurm aku just nak cerita je bukan nak belagak k ,.. if ada yg rasa aku belagak ,.. meh sini bgth aku ,. aku sepak kau tak pandai nak nilai !! hurm cuti 4 hari ni sgt-2 lah membosan kan ,..rasa nak pegi je muzium kacau-2 dorang keje ,.. tapi transport tak ada ,. hurm takpe lahh tggu je lah lagi 2 hari nak hari sabtu , yeay keje ,...hahhaha ,.. k lah nak update nie je ,.. k bubye <3
iloveyou <3

Sunday, 4 December 2011

hyep ,.. harini nak story sikit je ,.. ekin nak ckp  keje dgn artis  , dgn media dan kelab upin&ipin amat lah penat,,.. penat sgt-2 tahu !! haa tak cukup rasa nyer tgn otak nak guna ,.. hahaha ,.. mmg lah masyukk bnyk tapi penat nyer jgn ckp lahh kan ,.. duduk kat aircond pun rasa nyer mcm keje angkat berat-2 penat nyer tu ,..  tu je untuk harini ,.. bye <3

Saturday, 3 December 2011

hahah ,. hyep ,.. today i dgn ijam ,. wow bnyk gilaa org masuk ,.. pnt gilaa tgn dan mulot ni dan lain-2 lagi lahh,.. lalala ,.. rasa best sgt-2 harini sebab ramai org masuk ,.. hehe ,.. dan nasib baik ada pembantu yg suka mgacau .,. hahahah iaitu MAIL DAN EHSAN > pelakon suara upin&ipin ,.. nasib baik time dorang free nak tolong kitaorg , kalau tak mmg kalam kabut lahh ,.. so harini tak ada nk cter bnyk sgtt ,.. today me , mail , ehsan , dan ijam ,.. happining !!! okay tataa ,.. penat ni bubye ,nak tidur ,.. selamat malam sayang dan kawan-2 ,..selamat datang mimpi ,. harap mimpi yg indah-2 ,.. ahh , gedik ! haah  korang lupa nak bgth td aku pegang ular ,.. hahhaha first time pegang , err geli gilaa weyyy , second aku dah berani pegang ,n ketiga aku terus nak amek gambar hahahha ,. terbaeekkk !!


















Friday, 2 December 2011

second day

hye , nak cter nie ,.. haha harini jaga ticket masuk lg dgn IZZAT > adik boss ..hurm , harini penat sgt , ramai family dtg ,.. biasa lahh kan ,.. hm harini nak cter ape ek?? lupa kejap .. hahhah ,.. haa , harini nak cter yg IZZAT dgn ekin pnt sgt-2 , sebab barang-2 IZZAT terTINGGAL kat rmh ,.. susah ohh nak kira duit dan lain-2 lg lahh ,.. tu yg jaga belah pameran harini dua org cuti so tak cukup kakitangan jd td agak kalam-kabut lah jugak kejap je tu semua nyer dah okay ,.. second day ni lebih selesa lah dr first day ,.. first day agak serabut kepala nak faham mcm ne tu ini dan sebagai nyer ,..now harini semua nyer ekin dah faham , dan kena ajar si budak duaorg tu si IJAM DAN si NAJIB .,..hurm esok IZZAT cuti dan ganti tempat dia IJAM ,. arhhh TOLONGGG !! budak yg agak ahh jeles nyer tu nampak walaupun dia nak caver-2 ,.. sakai kan si IJAM ni nak jeles-2 dgn budak-2 kerja ,.. hahhaha ,.. woow esok ekin tak tahu nak kata ramai nyer maklum lah hari sabtu ,.. nak ngelak jaga rumah opah tak boleh sebab si IJAM tu tak faham punya cara-2 nyer ,.. hurm TERPAKSA lah serahkan diri ni jaga ticket lagi ,.. hm esok ekin bertugas bersama IJAM DAN NAJIB harap boleh jaga dgn baik , amin . okay lah friends ,. ekin blaa luu , pnt gilaaa ohh , mau tidur ,.. tata bubye <3 iloveyou

Thursday, 1 December 2011

FIRST DAY 2011




 pakai topi biru tu ACIK APIS ekin, yg kecik comel tu pulak FARIS a.k.a EHSAN dan yg depan ni IZZAT ,. picture IJAM ada tapi kat camera nikon ekin ,.. nt ada masa ekin masukkan k,..

assalammualaikum , hye harini ekin nak cter kan yg ekin start keje upin&ipin untuk 2011 ni rindu ohh sama kakak,abang dan kengkawan yg lain kat kelab upin&ipin nie ,.. hahaha elok-2 keje kat butik , boleh pulak bhenti kan,kan?? hm nak buat mcm mana boss sudah pggl suh kerje ,.. hehe  harini ekin start kerje jaga kaunter ticket dgn IZZAT  org nyer baik ,.. tapi ada lahh dua org ni dok sibuk kacau keje kitaorg ,.. dua org tu dah dpt kerje sng pun mau kacau-2 kitaorg ,.. sabar je hahah,.. yg si IJAM jeles , YG si NAJIB gatal suka kacau-2 pmpuan ,.. sian awek-2 yg dtg kene kacau dgn diaorang ,.. sempena cuti skola tahun 2011 ni upin&ipin buat pameran kat MUZIUM NEGARA MULAI 26/11 - 31/12 ,.. ramai artis-2 yg ada ,..

hurm kerja nyer sng je dan tak susah pun ,.. kerja kat upin&ipin nie BEST sangattttt tau ,.. upin&ipin banyak buat aktiviti , tapi ekin tak dpt ikut aktiviti yg selalu diaorang jalan kan sebab dah masuk skola asrama ni susah sikit nak ikut aktiviti yg dorang jalan kan ,.. baru-2 ni diaorang buat aktiviti  kat terengganu tu kan?? tidak ekin ikut tapi masalah nyer kerja so ganti lah org lain ,..haa korang , HARINI kan ekin rasa happy sgtttt lahh , dorang tadi buat ekin tergelak je ohh seolah-2 dorang tahu ekin tengah sunyi ,.. hahhaha tadi IJAM layan ekin mcm awek dia ,.. dia belikan air , teman ekin buat kerja time free ,.. teman ekin jenjalan kat pameran , amek gambar dan itu je,.. hehhe ,.. makan tak teman sebab rehat dia lain time ,..hurm IZZAT pulak tadi teman ekin makan , teman tgk ular ,. teman pegang ular ,. hahha kelakar lahh tgk gelagat dorang sume ,.. happining gilaa berkawan dgn tiga org nie ,..  now penat gilaa ,.. mau tidur esok kerja lg ,. hurm esok IJAM dgn NAJIB cuti ,.. so agak sunyi sikit lah tak ada dorang tu ,.. hm pape pun kawan-2 yg lain pun best jugak just tadi tak sama tugas so tak dpt lah lepak dgn dorang sume ,.. the end <3




Monday, 28 November 2011

DRAMA MYRA AND EKIN

wow semalam kitaorg ber drama tau ,.. terbaeekk punya drama lahh ,.. mula-2 gaduh , berjiwang , meluahkan perasaan dan seterusnye bermaaf ,.. haha gila kan ?? rasa lawak pun ada bila baca balik ,.. hahahahha ,.. kelakar lah myra berjiwang karat dgn aku ,.. aduhh !! apa pun tak boleh ,.. hahah myra luahkan aku nangis ,.. nasib baik drama semalam sekejap je tak lama ,.. tidur aku tak lena weyy,.. lalalala ,.. btw aku dah lena kan td ,.. hahahahaha ,..  iloveyou sikit , muaahh sikit ,.. k cukup .. aku tuntut kau punya peluk myra ,.. ingat ! jgn lupa ,.. hahahah kalau boleh kiss skali ,.. layan kawan gila kau nie mmg ape pun tak jd ,.. lalala kabut , gedik , sengal , sakai , buat muka comel pulak , poyo .> itu aku k ,.. shhh diam kau tak suka ?? kesah pulak aku ! wait , myra aku rindu kat ibu n fmly aku  kat saujana utama tettt ,.. lalala .. myra rindu tak kat family saujana utama?? hehehe joke ! the end <3

Sunday, 27 November 2011

LAWAN BUKAN KAWAN

hye ,. macam pantet tahu ! ni aku tuju khas untuk kau pmpuan  ,.aku tak tahu doh nak cakap mcm mana dgn kau nie ,.. susah tahu nak faham bhsa ,.. sokay lah !! now aku akan diam  ,.. jgn lah kau pikir aku diam je kau naik kepala ,.. kang tak pasal-2 aku naik tangan ape pun tak jadi ,.. kau nak sgt laki takecare kau ?? amek ! tak batak pun lah weyy ,.. kau pikir kau bagus sgt ,.. kau dan kawan2 kau sama je ,.. tak boleh pakai ,.. bila tak ada mber baru terhegeh-2 cari ,.. dah kena game pun masih tidak sedar ,.. susah lah mcm nie kawan ,.. HELLO KAWAN ! jgn nak jeles-2 sgt lah kan ,.. aku dgn dia mber , aku rasa sbgai mber tak salah pun kan nak takecare ??  ,. dah laki tu tak suka kat kau pahal kau nak jeles-2 ?? ehh sedar sikit perangai kau mcm mana ,.. kalau boleh semua laki kau nak ,.. aku malas ohh nak gaduh-2 dgn kau ,.. buang masa ,.. !! fuck sial dgn perangai kau ,.. mmg aku fuck gilaa ahh ,..

Kenapa kau jeles tgk aku happy ?? ehh sial , kalau dah tamak , tamak jugak lahh kan ,.. TOLONG lah weyy ubah perangai kau tu ,.. tahun depan spm weyy , SPM ! kau ubah lahh ,.. aku taknak tgk kau mcm nie dohh ,.. bapak ahh kalau aku tahu dr awal lg sape yg bgth DIA , mmg aku FUCK ahh depan kau ,.. aku tak kacau kau pun pmpuan ,.pahal kau nak kacau hidup aku ??? haa,.. GRR , aku tahu kau msti cter sembang je kat DIA pasal aku kan ?? kau msti pnya lah ckp SETIAP HARI contacts dia ,.. kan,kan ?? lalalala ape punya kawan ahh tak boleh pakai ,.. FUCK ! FUCK ! FUCK ,.. better baik aku cari kawan yg lebih baikk dr kau ,.. entah knp mulut kau tak boleh pakai ,. weyy , aku mmg ramai kawan laki mahupun perempuan ,.. biar kawan aku tu gedik or ngengade dalam hati aku ada satu tak lebih ,.. walaupun aku layan lebih mcm mana pun , BF aku tetap BF aku ,.. aku tak mcm kau , semua kau nak ber TEETTTT ,.. err aku dah dpt reaksi muka org-2 yg geli tgk kau mcm tu ,.. SUMPAH mula-2 aku tak syak sape-2 pun tapi bila aku dpt tahu kau jenis mcm tu , time tu jugak nama kau terTERA di hadapan mata aku TAHU ??? entah berapa lah pahala kau dpt mengumpat dgn kengkawan kau yg lain ,..aduhh , pening kepala otak aku ni pikir kan sapa bgth ,. lahh rupa-2 nyer depan mata aku je org nyer ,.. lalalala terbaekk !! aku ingat kau sampai mati yg kau dah musnahkan hubungan BF mahupun FRIENDS aku ,.. the end


 
FUCK TAHAP GILA BABI
SORRY ADA PERKATAAN LUCAH


Saturday, 26 November 2011

kamu gilo !

assalammualaikum , hye , pagi td dia text mcm ni "bie sorry cause tak text and ans your call , bukan sengaja kay . since habis paper ni i busy sikit , i'm sorry . nanti papeahal i text kay , bbye iloveyou"  ,.. time tu aku tidur yelaa dah dia tak text lgsg tidur lah awal ,.. malas nak layan perasan nie ,. lalalalal !! tu dlm pukul 01:54 a.m aku terjaga .. cari phone adik letak mana lepas dia guna .. cari punya cari akhir nyer jumpa jugak ,.. aku tgk msg ,ada msg baru dr dia .. aku pun baca lahh !! huhu tak tahu nak kata rindu ni  ,.. ingat kan tak nak text dia lepas terjaga tu ,.. pikir-2 balik text jelaa mana tahu dia tak tidur lagi ,. aku pun text dia "biyy? hurm yelaa ! iloveyoutoo :(" ,.. lepas aku send aku pun letak phone atas meja then aku lelap kan lah mata nie balik ,..

Dalam beberapa minit aku terlelap tetiba aku terjaga dgr text masuk ,.. tgk-2 text dari dia ,. "i'm sorry bie , imissyousomuch:(" hahahhah   sibuk je buat muka sedih lalalala ,.. tu aku pun bals lah imissyousomuchtoo:'( .. gedikk ohh aku nak nangis-2 hahahha ,.. tu dia kata "jangan sedih kay , if free i text you . i always love you bie mmmmmmuuuaaaahhh" hahah dia bagi kiss ! aku pun cakap lahh me too and miss you ,.. then dia kata"hee rindu you jugak lah sayangg . nanti meet aku cium-2 kau kaw-2 , hahahha" hahha dandan je kan nak cium aku ,.. lalalalala ,.. tu dia kata lagi " tak ngantuk kea? now kan time to sleep . " aku pun cakap lah aku  terjaga ,..  hahahah dgn perasan nyer dia mgata kan "haha terjaga sebab miss dekat i lah tu , i otw nak tidur . before nak tidur i nak pict you right now , snap sekarang ! haha" ,..giloo kan dia tu ,.. kalau kat sebelah dah tampar-2 dah dia ,.. sebab tak tgk jam dah pukul brp ,.. tapi nasib dia kurang baik sebab aku dah bg adik guna phone so credit aku pun tggl brp sen je ,. tapi dia nak jugak pict kalau tak bg dia tak nak text aku dah ,.. lalalal aku kata lah takpe lahh ,.. serius credit tak bnyk ,.. takpe lah kalau taknak text dah sokay ..dia kata 20sen cukup nak hantar pict ,.. hurmm mmg cukup sgt lah kan ,.. mmg dia gilaa ,.. lalalalala tu dia kata"okay kalau macam tu esok i nak before i bangon tidur you send pict , i nak time i bangon tengok phone ada mms from you , ingat ! " then aku reply "amboi !! i kena topup pg-2 lah ni?? aduhh !! malas nyer . hm you jgn bgn awal . heheh !! okayy?? :)" tu otw nak tidur dia kata no wish before i got the picture . hurm sedihh !! jahat kan dia tu ,.. nasib baikk jauhh !! kalau dkt mmg harini aku pegi jumpa dia ,.. pape pun aku happy dgn dia ni sebab dia tak kesah ape aku nak buat ,.. tu yg lebih baikk kata mak aku !! jauh lagi kehidupan kami nie ,.. ni pun lum tentu jodoh kami ,..pape pun now ni lah kehidupan aku dgn dia ,.. the end !! <3

Friday, 25 November 2011

miss you

sayangg post untuk kau !!
mana kau pegi?? satu hari kau tak text aku .. aku call dari tghari sampai td pukul 23.58 p.m kau tak angkat and last call kau off phone ,.. hurm aku rindu kau lahh gilaa .. last kita text semalam pukul 2 lbh tu tetiba kau diam ,.. aku ingat kau dah tidur malas aku nak kacau ,.. tapi sampai sekarang kau diam je ,.. aku risau kan kau .. biyy kat mana ?? rumah ke?? jgn lah buat aku mcm ni dohh ,..  pape pun aku doa kan kau selamat .. aku sunyi lahh sayang tak text sapa2 ,. mcm tak tahu pulak kan ?? kang aku sepak kau tahu lahh ,.. hahah aku harap esok kau text atau miscall kau k ..aku rindu kata2 kau 'iloveyoudamnmuch ,.. imissyou .. mmuaah .. ' dan kiss kau gilaa ,.. tadi tetiba mak ingat kau biyy ,.. ape mimpi mak entah , .. biyy imissyou ,..<3

Tuesday, 22 November 2011

RM100

waw ,.. harini dgn semangat bgn pg sebab nak amek duit ,.. heheh
 siap punya siap tu GM kacau aku kemas rumah ,.. dan tak lama tu ADAM dgn ILMAM ,.. keje dorang mmg suka kacau aku ,.. SABAR jelaa  !!
dlm otw pegi skola aku text blue tnya dah bgn ke blum ,.. ALHAMDULILLAH da bgn ,.. tapi malang nyer bila aku sampai amek duit dia tak pegi mndi dan bila aku cll nak jumpa dia kata blum mndi lg ,.. uhh sabar jelaa ,.. dan bila dah sampai luar pagar dia text kata dah balik ke??:( nak jumpa ,. hahha dia gila,.. mak kata knp tak ckp awal-2 ?? kan boleh tunggu jap ,.. bila aku pikir2 balik ,.. alahh nanti kuar jugak dgn dia ,.. takpe lahh tahan jelaa ye sayangg rindu tuu ,.. hehhe 

tadi dpt jumpa mai dgn myra jap ,.. haha rindu ohh kat dorang sume ,.. dan paling aku rindu kat kakak yaya, kakak dila ,.. rindu sgt tapi td tak dpt jumpa sbb kakak yaya tutup phone ,.. hurm sgt myedihkan ,.. bila dah sampai kuala selangor kak yaya baru nak misscall aku ,.. hurm ,.. harap mggu depan atau hari sabtu ni boleh jumpa dorang sume ,.. dan now happy sebab entah lah ,.. mybe masalah tak bnyk melanda ,.. lg pun aku tak suka mehh nak kacau hidup org kalau org tu tak buat masalah dgn aku ,.. happy hidup dgn boyfriend gila2 dan dia lain dr yg sblum nie ,.. pelik!! tak jd tnda tnya untuyk aku ,.. hahahaha simpan kenangan kau dan aku k biyy ,.. muahahahahhah ,.. iLovEyOuDamNmucH .. nak kiss ?? nahh amek kau Mmmmuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !! 

Monday, 21 November 2011

hampeh tapi tetap ceria

tadi aku tlg mak kemas rumah sementara kat shah alam ,.. tapi ni rumah sewa baru mak aku ,. pehh pnt gilaa ohhh !! kesian bila aku tgk mak aku penat dgn sakit pinggang nyer ,.. tapi di sebab kan aku tak suka benda kotor dan bersepah aku buat sedaya yg boleh dan hasil nyer berjaya jugak mgemas nye ,..

mak akak sayang mak !!

Tuesday, 15 November 2011

sekejap pun jadi

hye , malam td ingat kan dia taknak text ,.. tup-2 dlm pukul 11 lbh dia text ,.. hahaha terkejut kot !! sebab dia kan tgh exm spm tak mau lah kacau tapi disebabkan dia yg mulakan text, aku pun layan jelaa ,.. dia kata RINDU SANGAT-2 !haha gila lah kau biyy ,.. now harini dia exam paper BI, hope sng dan mudah untuk dia jawab ,.. aku ckp kat dia , tak sabar nak kuar dgn biyy ,.. dia cakap nak ke kuar dgn budak BOTAK ?? hahahahahahha pecah perut dibuat nyer aku gelak ,. takkan lah nt time kuar tu tak tumbuh-2 lagi rambut !! GILA DOHH PAKWE AKU.. hahah ,.. pape pun ILOVEYOU lah .. <3 takkan berpaling lagi !!

Sunday, 13 November 2011

rindu kak yaya

assalammualaikum, sumpah dah bpe mggu cuti aku rindu sgt kat kak yaya (senior aku) ,.. sunyi meh tak gelak-2 sama dia ,.. :') bertambah rindu setiap kali dia cll aku ,.. huu rasa tak sabar nak kuar sama-2 dia ,.. seorg kakak yg baik , satu kepala dgn aku n sgt memahami aku ,.. buat aku rindu kat dia ,.. dia suka kacau aku ,.. buat aku touching-2 itu lah keje dia ,.. 

berkawan dgn dia hmpir sebelas bulan , membuat kan dia hppy ,.. sampai kan aku tak terlayan karenah dia ,muahahah .. kak mok aku jeles !! kesian kan ,..tapi aku syg kedua-2 nyer ,... kedua-2 nyer buat aku knl siapa si dia ,.. muahahha .. btw aku rindu gila doh kat diaorang , rindu sgt-2  !! huhuuu  ,.. kakak-2 aku good luck spm ,.. simpan kenangan yg kita pnh cipta , amoy hrp dia buat kakak-2 bahagia ,.. takecare ,iloveyou , muahhh

Saturday, 1 October 2011

bosan haaaaaaaa

hye , .. hari ni sangat bosan tahu , . aku rasa aku tak ada pakwe weyy ,.. dia asyik BUSY je , . amat meyedih kan ,.. hurm tak ada pun layan aku hari ni , .. apa lah nasib aku hari ni , .. hmm takpe lah dah nasib kn , . . terima je lah ,. satu hari tak kuar rmh mcm aku duduk penjara pun ada jugak ,.. dgn rmh sunyi , . tak ada sapa2 pun kat rmh , . . nak kuar malas nak bawak moto ,.. kalau kuar pun mber2 keje ,.. takkan aku nak duduk kat taman sorang2 pulak ,.. ngee takut aku , . . biyy , aku bosan gilaa ni knp kau buat aku mcm ni doe ,.. hmmm takpe lah biyy kalau kau taknak layan aku hari ni ,.. aku dah  biasa dah ,.. kawan lbh penting kan dr awek ,.. :'( okay lah iloveyou mmuuuaahh <3

Sunday, 25 September 2011

final exam

duppp ,.. aku takut weyy sejak akhir2 ni ,.. aku takut  final exam ,.. aku tak sedia lg doe ,.. ahh takut ! ! ! aku setiap malam berdoa pada ALLLAH bahawa aku taknak lukakan kan hati ibu bapa ku yg telah bnyk kuar kan duit untuk ku ,.. aku nak balas jasa ibu bapa ku ,.. YA ALLAH tlg lah aku dlm exam nanti ,.. aku akan terus berusaha dan aku harap usaha aku tak sia2 ,.. air mata ku mudah gilaa jatuh untuk ibu bapa ku ,.. aku taknak tgk ibu bapa nangis tgk keputusan aku nanti ,.. now aku dah mula study but hati masih tak mampu untuk terima ape yg aku study ,.. mcm mana ni ,.. mak doa kan akak lulus ye ,.. :)







Friday, 9 September 2011

sedih

hye ,.. nak story nie kat korang ,.. hm aku sedih sgt2 isnin mlm selasa lps ,.. hm aku tak sangka benda yg tak pnh aku buat boleh terjadi ,,. boleh pulak terjadi kat pakwe sendiri ,.. sedih sgt2 ! ! time tu ALLAH shj yg th bertapa aku terseksa  ,.. aku rasa teraniaya weyy ,.. hurm tapi aku tak mampu untuk menjelaskan pd nyer ,.. sebab time tu aku rasa dia lgsg tak caya ape yg aku ckp kn ,.. aku kena maki hamun dia yg aku rasa paling teruk slama aku bersama dia ,.. mampos , babi , buto , pantat dan lain2 lg ,.. hurm , aku terdiam ! ! dan paling yg aku takut time dia text ,.. aku takut gila time dia berkata2 begitu ,.. takut aku kehilangan dia ,.. aku rasa dah putus asa ,.. dan aku rasa aku bkn pmpuan untuk dia ,.. hurm entah mcm mana aku dpt kekuatan untuk berusaha pujuk dia ,.. malam tu malam paling aku benci kerana si dia , aku dan khai gaduh ,.. dan kerana si dia aku rasa aku dpt  kawan yg buat aku benci sgt kat dia ,.. bak kata org tua2 jgn benci , benci tu boleh berubah jd sayang ,.. hm  okay fine aku takkan benci dia tapi aku tak mampu maafkan dia , hati aku sakit sangat2 dgn sikap si dia ,.  tlg lah jgn runtuhkan kebahagian aku ,.. aku tak kuat mcm pmpuan lain yg boleh terima sgala2 nyer ,.. aku bkn mcm tu ,.. tlg lah faham ,.aku harap tiada yg kedua kali untuk aku seperti mlm itu ,.. alhamdulillah aku dgn khai dah okay ,.. tapi  satu je yg aku takut , hurm betul ke dia still percaya kata2 ku ?? betul ke kasih sayang dia tak berubah lgsg ??? aku dah sakitkan hati dia ,. so aku takut itu semua berubah ,.. hm ,. hm pd empunya diri yg dah buat aku sedih gila babi mlm tu tlg lah jgn buat untuk kali kedua ,.. dan untuk si dia kau jgn lah buat aku lg mcm tu ,.. PLEASE ,..

Thursday, 1 September 2011

raya

hye,hye ,.. ehh assalammualaikum ,.. rasa dah lama tak post kn ,.. haha malas lah nak tulis ,tak tahu nak story ape doe ,.. aku tak mcm korang sentiasa ada cerita ,.. 
 hurm ni aku nak cerita pasal raya tahun ni ,.. raya tahun ni bagi aku sangat membosankan weyy ,.. rasa mcm tak raya je ,.. kg sunyi , dgr moto pun bdk2 baru nak naik dewasa ,.. yg budak kg2 nyer entah hilang ke mana entah ,.. td jalan2 jap dgn acik tak nampak pun dak2 nyer lepak ,.. nak kata konvoi bapak ahh awal lagi tak caya aku dorang nak pegi awal2 raya ni ,.. hmm,.. sunyi hidup tahun ni raya ,.. nak pegi raya tak ada semangat lgsg ,.. kenapa ?? kenapa?? kenapa?? aduhai ,.. hm k laa tak tahu nak ckp pe daa ,.. next post !!!!! byeee

Saturday, 20 August 2011

vavi kau

vavi lah kau ,.. asal kau masih contact betina tu lg weyy ,.. asal ?? bangang laa ,.. sakit nyer hati ,.. hm pape jelaa weyy malas aku nak amek tahu lg pasal kau n betina tu ,.. terpulang kau laa weyy nak contact sape pun .. aku dah tak kesah ,.. hm sape aku nie nak halang kau kan ,..  hmm bodoh , bodoh , bodoh !! aku percaya kau ,.. jgn kau buat kepercayaan aku tu hilang dgn senang nyer weyy ,. hmm ,..

Friday, 19 August 2011

i miss you biyy

hurm khai dah bape lama kita tak jumpa haa?? aku rindu kau lah weyy ,.. bila dapat jumpa nie ,.. grr !! tolong lah ,.. dah tak dpat aku tagnggung rindu ni doe ,. ko ingat aku ni ape suh tanggung rindu aku kat kau .,. huhu ,. aku hope lepas raya nanti kita dapat jumpa ye ,.. good luck for trail biyy ,. hm , aku tak tak tahu nak kata ape dah !! hee ,..  
iloveyousomuch biyy  <3
sayang kau gila babi  ,.. hahah babi tak gila !!
kau gila aku gila ,.. kau sewel aku pun sewel ,.. hahah mmg sesuai jd pasangan ,.. hee
byee ,. tggu next post k !!

Friday, 12 August 2011

berubah

YA ALLAH aku mohon padaMU  ,.. kau makbulkan niat mereka yg ingin berubah ,.. aku mohon sangat2 padaMU ,. janganlah kau jd kan mereka seorang yg derhaka kpd kedua ibubapa mereka yg telah banyak berkorban demi anak2 mereka ya allah ,.. kau bukakanlah pintu hati mereka dan kau bukakanlah pintu hati yang telah gelap ,segelap warna hitam itu ya allah ,..hamba-hambaMU itu hnya mampu berdoa dan pdMU jua lah mereka memohon apa yg mereka ingin kan ,.. 
Ya Allah , niat ku hanya menolong agar dia dpt buka hati untuk terus belajar bknnya seperti yg engkau ketahui ,.. aku mohon ya allah agar dia berubah , aku taknak tgk dia gagal dlm kehidupan dia suatu hari nanti dan aku taknak tgk ibu abah kecewa ,.. tlg lah hambaMu itu ,.. aku harap dia dpt berubah dgn teguran2 ku itu ,.. aku tidak memaksa dia tapi jika ia ikut aku bersyukur pdMU ,.. 
tapi aku hanya insan seperti dia juga , aku hanya berdoa agar pintu hati dia terbuka untuk menuju kejeyaan dia ,...  aku harap dia berjaya di dunia dan di akhirat kelak ,. InsyaALLAH ,. amin

Monday, 8 August 2011

i hate you si pnya diri

grr kau tak pnt2 ke nak cari gaduh dgn aku wahai si pnya diri ,. aku tak pnh ckp ape2 pun pasal kau kn ,.. asal kau yg lbh2 ,.. and kau nie mmg cpt perasan n terasa ye ,.. ohh baru aku tahu ,. okay2 SORRY K ,. 
lps ni lantak kau lah weyy nak ckp ape ,.. nt kau diam jugak akhirnya ,.. aku doa kan kau sentiasa happy dgn kehidupan kau skrg ,.. yelaa sejak makin dewasa nie dah pndai nak kutuk2 org ,.. amboi !! sape yg ajar tu ,.. jgn selalu buat nt org tak suka ,.. ingat tu ,.. and i say thank you because dah kutuk2 aku ,..  :)


i hate you : hidpotrit ,. kuat tipu .,, suka curi ,. bajet je  cun ,...

jgn terasa !! nie tak ada kena mgena dgn korang yg baca blog nie ,..
aku tahu lah kau berketurunan RAJA2 tapi tak payah lah nak bajet sangat k ,..
time nak berkawan dulu bkn main ayat nyer tapi bila dah berkawan mcm tu pulak perangai kau ,.. grr FUCK

setiap org ada buat kesilapan ,.. 
dr kesilapan tu lah ia boleh berubah kan diri ,..

jatuh hati pd " syira "

hye guys ,.. ni aku nak cter lah sikit tentang khai jatuh hati kat SYIRA ,.. cter nyer mcm nie ,. masa new year haritu ,.. lps budak2 daftar tak silap aku ( nie cter dia , apabila ia ingin meluahkan ) ,.. khai terserempak dgn aku ,. tu dia tgk lah lemtet nama kat tudung , tu dia nampak nama yg last " SYIRA " ,. sebab kita jalankan angin tiup2  tudung ,. sejak tu dia cari lah budak perempuan kat skola smvsb yg bernama syira ,. bila tnya mber2 dorang ckp ada2 budak 4abm ,. dia pun cari ,.. cari punya cari tak jmpa2 ,. time tu dia tak knl aku lg n tak tahu dak skola pggl amoy ,..huh kesian !! hmpir setengah tahun dia masih tak jmpa syira tu ,.. 
lps hmpir setengah tahun tak jmp jugak akhirnya dia tahu jugak aku ni amoy , tapi time tu dia tak tahu lg aku cple  dgn cousin dia , entah mcm mane dia dpt tahu jugak ,.. tu dia contacts aku suruh minta num syira , aku pun yew kan jelaa sbb aku pun time contacts2 dgn dia aku tak knl pun sape si pnya diri ,... entah mcm mane kitaorg di temukan di perpustakaan sekolah ,. mmg aku blur gila ahh tetiba je dia kata " weyy mane num dia ?? " aku terdiam tu aku ingt2 balikk ohh dia ni ke khai ,.. time tu lah aku bru tahu sape khai ,.. haha bapak kesian kan aku nie ,. huhu smbng balik cter , sejak tu kitaorg text tnya pasal syira ,.. huhu 
time H3K pulak ,.aku tak ada buat ape so aku duduk lah kat gerai 4pkom sepanjang masa ,. duduk situ pun sbb ada bf mcm tak ada je ,.. tu tetiba entah mcm mane boleh lepak2 dgn khai n zick ,.. dlm masa kitaorg lepak ngam2 syira yg dia cari ada kat tempat kitaorg lepak , aku pun pggl lah  ,.. tapi yg pelik nyer kn time aku pggl syira tu khai serius gilaa doe muka dia jgn pggl syira tu lg ,.. huhu kelakar gila aku rasa ,.. ni aku pndek kn cter laa, yg sbenarnya syira yg dia cari slama ni adalah aku sbb tu dia tak kasi aku pggl syira tu lg ,. n time lepak2 tu dia bru dpt cam muka yg slama ni dia cari ,.. hahha ,.. org yg dia cari selama ni ada kat mata dia je ,.. dan dia kata mcm susah je nak takle aku ,.. huhu mmg susah ohh !! aku bkn jenis lyn laki ,.
kesimpulannya , sekian lama mencari akhirnya ia temui dan telah pun menjadi milik !! sungguh tak ku sangka benda mcm ni boleh jd kat aku ,.. hnya nama shj !! dan aku bersyukur gilaa apabila ia telah ingatt kembali wajah yg selama ni ia cari ,..


guys aku tak berapa ingat ape yg dia bgth kat aku ,.. tapi lbh kurang mcm nie lah ,.. sbnarnya pnjng lebar tp aku singkat kan ,..  
ok lah sampai di sini cter nyer ,. kesian ,.....
assalammualaikum ,.. hye !! hari nie aku kat rmh ,. balik cuti sakit ,.. aku tak sihat lg lorh ... aku duduk hostel memeningkan kepala otak yg sememangnya dah pening ,.. huhu !! td kat skola pun aku tak bnyk ckp,..kepala nie ingat balik je,.. huhu ,.. dlm pukul 12 lbh aku text mak tnya boleh tak kalau aku nak balik ,. tu mak balas warden bg balik tak kalau bg kau text lah abah ,huu mak dah bg lampu hijau aku apelagi , balik skola tu tggu warden balik tup,tup aku tertidur kat kat dewan tiara aspuri ,. hm lena gila kot hahah ,. bila aku terjga tgk2 warden dah bukak pagar untuk naik , aku pggl mber aku suh tnya kn warden aku nak balik,.. bila tny pnya tnya warden bgi balik , . aku pun terus cll my dad suh amek ,.. dan akhirnya dpt jugak aku rehat kat rmh,tenang kepala otak nie ,.. aku harap aku cepat sembuh dr pnyakit ni,.. AMIN

Saturday, 6 August 2011

tak sihat ,..

hye ,.. hari dah nak balik hostel ,.. huhu rasa malas gilaa ahh nak balik ,. tapi nak buat mcm mane hostel tu bkn bapak aku pnya ,.. hahah ,..jumaat lps aku dah rasa nak dmm tapi bila mkn ubt dah okay , tu semalam pening lps buka aku mkn lah ubt pun dah rasa kurang sikit tapi hari nie boleh pulak dmm lg " ohh pns doe bdn aku ,tak larat nak bgn ,. " huhu ,. dgn pening gilaa nie entah lah knp time puasa2 jugak baru dia nak dmm, hm dugaan !! sabar jelaa kn ,.. kalau lah hostel tu bapak aku pny  , msti hari nie aku tak balik ,.. pening sangat2 kepala ni kalau boleh nak je aku ketuk kepala ni kat dinding ,.. hahah (gila apa) ,.. mak taknak balik hostel , tak larat nie , rasa nak mati ,. hm ,.. minta2 aku mampu untuk berjalan and bgn dr katil ni,. YA ALLAH aku terima dgn hati terbuka dugaan yg engkau turun kn pd aku , aku harap kau pnjangkan umur aku ,.. dan mungkin terlalu bnyk dosa2 aku buat tu kau turun kan pada aku sakit ,.. aku redha n sabar melalui ujianMU di bln puasa ni ,.. dan pada yg tersayang dont worry k, aku okay je ,.. 
pada pembaca blog SYIKIN SYAHEERA a . k . a AMOY pun jgn risau k ,. andai ni hari terakhir aku tulis blog , aku minta ampun dan maaf jika korang baca blog ni korang terasa hati ,. aku tak ada niat pun ,.. aku mohon maaf dr hujung rmbut ke hujung kaki ,..k lah dah tak tahu nak kata ape, pening sangat ni kepalanya , harap aku dpt berpuasa smpai buka nanti ,.. :)
hye ,.. pejam celik tgk2 dah sebulan aku cple dgn dia ,.. rasa sekejap je,.. aku sayang dia gila babi ,.. huhu,..tak pnh rasa mnyesal pun dan mcm2 kitaorg lalui selama sebulan nie,..tapi kitaorg tetap sama,amin.. 


haa tutup cter sayang2 nie,..haa nie nak cter betapa sakit nyer hati aku apabila seorg jantan memburuk2 ahli2 dorm aku,..rasanya kalau dia wujud lagi kat smvsb mmg aku sepak terajang dia sebab dah malukan kitaorg ,...jantan tak sedar diri,perasan hensem,bajet2 je hot tapi tak pun,.kaki perempuan n sume nyer ada kat ko tahu !! bukan kitaorg yg bohsia tapi awek kau tu tahu,.. MEYAMPAH !! weyy jantan yg bernama fahmy 4KFL aku fuck kau lah weyy,.. aku fuck kau sejak kau sakitkan hati mber aku , kau buat mber aku mcm tu,. kau ingt kitaorg tak sakit hati,..puuihh
jgn lah cabar kitaorg weyy,ingt kitaorg takut dgn kau,.. satu taik lalat kau kitaorg tak takut tahu ,.. kau sudah jatuhkan maruah kitaorg,.. pukimak doe ,.. sial pnya jantan ( wah tgh marah sorry kalau ada text lucah2) ,.. mana kau pnya perasaan haa ,. eii kau nak rasa penumbuk aku ke?? jgn sampai tahap kesabaran aku dah tak ada,.. grr bodoh !!

Friday, 5 August 2011

rindu laa weyy

dah hampir sminggu tak jmpe dia akhirnya td jumpa itu pun sebab nak bg minyak wangi kalau tak, tak dpt laa jumpa,.. bapak ahh aku rindu dia gila babi laa weyy,.. hm td jumpa pun ckp bape patah je,. aku nak ckp dgn kau lama doe tapi aku segan td tetiba ramai budak2,. sorry sayang aku tahu kau pun nak borak dgn aku jap,.. walaupun satu skola tapi nak jumpa bapak ahh susah gila ,.. huhu sabar jelaa ,.. bila ada masa akan jumpa jugak,..walaupun tak dpt jumpa dpt tgk dia pun dah cukup bg aku tak ada lah aku gelisah ,... hee aku sayang kau lah khai ,.. 

Monday, 1 August 2011

aku tak kesah lah !!

biar kena gantung asrama ke ape ke yg waden nak buat,.. jnji aku dpt puasa dgn family aku,.. hm balik lambat je nak gantung !! bengong,.. dah pnt merid org skrg cari point nak gantung org pulak,.ishh tak patut,.. 2c gemilang terbaik ahh,satu kepala !! tak mcm dorm lain,.,huh ,..
waden thanks if betul ape yg kwn2 ckp kan,..terima kasih sgt2 ,.. kami suka dan kami terima dgn hati yg terbuka ,.. :)

Sunday, 31 July 2011

ingin ku luahkan pd mu

hurm entah kenapa puasa nie aku kehilangan seorang kakak !! aku rindu NURUL IZZAH RAIHANA ,.. sumpah rindu gila babi lah kat dia,..


akak,ekin rindu akak ,..rindu sgt2 kak,.. rindu pelukan akak,senyuman akak,kasih sayang akak dan lain2 lg lah,..tapi ekin th ekin tak boleh kmbali pd akak lg,.. hurm,illya selalu kata "amoy pegi lah ckp dgn akak hana" tapi bila ekin pikir2 mampu ke ekin berdepan dgn akak,..


ekin taknak bertemu akak,nt msti airmata kuar,.cukup lah ekin tgk akak dr jauh,...hurm knp kita bersama hnya sementara saje ye?? knp?? ;') ,...


kerana sayang aku biarkan dia berciuman dgn kwn sendiri,..
kerana sayang aku sanggup tgk dia tersenyum dgn illya,..
kerana sayang jugak lah aku lalui hari2  rindu dgn melihat shj,...


ALLAH shj tahu bertapa aku rindu gila kat kau NURUL IZZAH RAIHANA ,..
maafkan aku ,..

tak balik hostel sebab ???

assalammualaikum !!!


hari nie aku tak balik hostel,..huhu,.malas nak balik awal !! lagipun esok puasa kan,mestilah first day puasa nak dgn family,..hm bodoh pnya skola taknak bg kitaorg cuti,..hahhaha,..puasa tahun mesti tak best sebab tak dpt pegi bazar dgn adik amin,ain dan yg lain,..rasa sedih pun ada gak,.. hmm lagi satu puasa tahun nie entah dpt ke tak laa nak puasa dgn nenen,atuk,acik2 and adik2 sedara ,..


puasa kali nie dgn khai ,..ape lah agk nyer kn dugaan kitaorg bulan puasa nanti,....minta2 tak ada lah,..tak sabar lah nak tggu esok,..best nyer dpt puasa !! hee dpt turun kan berat bdn but nak still bdn mcm nie,..hahah mcm mane tu kan ,..pelik2 je aku nie,.. :) 


dah puasa tapi tak pikif lg nak beli baju raya warna ape,..tak thu nak shopping mane tahun nie,..hm,sedih lah tahun nie nak shopping tak bnyk masa,..nak shopping dgn mak,..kak hani pulak ajak buka sama2,..tu nak kuar lg dgn khai,..aduh !! pening lahh,..hm,,knp masa begitu pantas,..pejam celik dah nak puasa ,..rasa mcm baru bln lps puasa,..huh :),.. tapi ape2 pun aku harap aku dpt puasa dgn sabar,tenang, dan aku dpt bnyk kan pahala dr dosa,... 


okay lah !! aku nak ucapkan   selamat berpuasa ! lalui hari2 nyer dgn sabar,.. insya ALLAH ,..

Saturday, 30 July 2011

time bersama si dia

assalammualaikum ,..


hari  ni aku nak citer segala2 nyer time aku dgn dia kuar hari tu,..


mlm sblum nak keluar esoknya,dah plan kuar rmh pukul brp bagai lah,..jd aku siap2,dlm pukul 10 mcm tu aku kuar rmh ,.. aku suruh mak aku hntr kn aku sampai ktm,.beli tiket tggu jap ktm ,.sampai kL sentral dlm pukul 11,.tggu pnya tggu skali aku tgk jam dah pukul 12 dia still tak naik ktm lg,.sabar jelaa !! huh,..akhirnya dia smpai jugak stengah jam kemudian,. :) happy nampak dia,..hee,.




jln pnya jln lps dah naik monorail sume,sampai jugak akhirnya pavi,..kitaorg pun terus menuju beli tiket cinema!! kelakar bila dia kata tak pandai nak beli tiket,..nasib baik aku pandai kalau tak,jawab nyer tak payah tgk cinema ,.kitaorg tgk cinema Flat 3A,.citer nyer boleh lah tapi tak menyeram kan lgsg ,..huh !! time tu muka dia ceria , happy sangat ,..




time dlm cinema dia manja sgt mcm budak kecik ,hahaha,..comel dia mcm tu !! :) tgh usyuk tgk cter dia boleh pulak kacau2 aku,..eii geram gila ahh,.dah bg kiss pun dia still kacau,..huh




dia org yg paling aku sayang sgt2 !! tak tahu knp aku sayang dia lain dr yg lain,..dia terlalu istimewa,.benda yg akan sentiasa di rindui ialah bisikan ILOVEYOU <3 dan perkataan yg aku pegang sampai bila2 i sayang you sorang je,..ingt i ni batak sgt ke ahh dgn pmpuan,..tak batak laa,.i takkan menduakan you,.. hanya ALLAH shj yg tahu perasaan aku pd dia,.. dan perkataan yg buat aku tersenyum "ibu kata pukul tu tnda nyer sayang,.. " huhu




waktu pun berlalu,tgk2 dah ptg,..kitaorg pun pegi makan,..dah mkn sume jln2 sana sini,.penat gila ahh tapi sbb sbelah org yg aku sayang so rasa penat hilang,..perangai dia tak sama lgsg dgn ex2 aku sblum nie,..sbb tu kot aku rasa lain dgn dia ,.kitaorg terus jln2 kitaorg pegi ts sbb nak jmpe mai,..dlm perjalanan nak pegi ts dia dah mula merungut kejap lagi you dah balik,.nanti rindu laa,.aku pun pjuk dia tapi dia still sama ,..muka dia ketara gila taknak berpisah,..sedih tgk dia mcm tu,..tak sampai hati nak tggl kan dia dgn keadaan dia sedih ,.tapi nak buat mcm mane,.sorang klang sorang kat saujana utama,.. time tu rasa nak nangis pun ada tgk dia sedih2,..tapi dia dah sedih takkan aku pun nak sedih gak kan,..kalau dua2 sedih mmg takkan kemana laa,..dah jmpa mai sume ,..waktu kitaorg balik,..






sepanjang perjalanan balik tu dia mmg tak penat ckp nanti rindu kat you mcm ne,lps nie msti ssh nak kuar pny,..aku setia dgr keluhan dia,..yg dia tak tahu bertapa aku rindu sgt2 tu,.dia tak tahu yg aku pun rasa ape yg dia rasa,. saat yg aku rasa aku ni di perlukan dia sampai bila2 time dia kata 
"you lain,you lain sgt !! ssh laa nak ckp tapi you mmg lain,..you terlalu istimewa bagi i " senyuman yg mampu aku bg,..:)




akhirnya kitaorg berpisah di kLsentral,.ciuman terakhir dr dia di situ,.hari itu hari yg sgt2 bahagia,..




thanks for everything biyy,..
iloveyousomuch!!
kau sanggup lalui dugaan aku,..
kau dah jaga aku dgn baik,..
sayang kau  :)






aku hanya mampu berkata :




thanks for everything dear !!

Friday, 29 July 2011

first date and lupakan si dia

23.7.2011 hari yg sangat happy bagi aku,...ramai-ramai aku couple dia lah org yg pertama keluar dgn aku,..nak tahu sapa?? KHAIRUDDIN BIN SHAARI a.k.a KHAI ,...first date yg bg aku tak membosan kan sepanjang berjalan bersama dia,..layanan dia baik sangat2,..terharu gila ahh,rasa taknak berpisah dgn dia time tu,..waktu berjalan dgn pantas,..tengok2 dah nak sampai waktu untuk balik,..tgk dia tak sanggup untuk aku lepaskan dia balik,..tapi nak buat macam mane kan,..sedih tgk dia yg taknak berpisah dgn aku,.....nak tahu tak?? dia cakap aku nie lain sangat dari ex2 dia,..bila tnya ape yg lain dia tak tahu nak ckp macam mane,..hahahh kelakar tahu bila dia tak tahu nak cakap,..couple dgn dia buat aku happy sangat2 ,.. buat aku lupa segala-galanya,....dia dah buat aku lupa kat MUHAMMAD RAQIFF a.k.a BLUE/AKIP,.... k laa sampai di sini je cerita aku dgn dia keluar sama2,...