Monday, 28 November 2011

DRAMA MYRA AND EKIN

wow semalam kitaorg ber drama tau ,.. terbaeekk punya drama lahh ,.. mula-2 gaduh , berjiwang , meluahkan perasaan dan seterusnye bermaaf ,.. haha gila kan ?? rasa lawak pun ada bila baca balik ,.. hahahahha ,.. kelakar lah myra berjiwang karat dgn aku ,.. aduhh !! apa pun tak boleh ,.. hahah myra luahkan aku nangis ,.. nasib baik drama semalam sekejap je tak lama ,.. tidur aku tak lena weyy,.. lalalala ,.. btw aku dah lena kan td ,.. hahahahaha ,..  iloveyou sikit , muaahh sikit ,.. k cukup .. aku tuntut kau punya peluk myra ,.. ingat ! jgn lupa ,.. hahahah kalau boleh kiss skali ,.. layan kawan gila kau nie mmg ape pun tak jd ,.. lalala kabut , gedik , sengal , sakai , buat muka comel pulak , poyo .> itu aku k ,.. shhh diam kau tak suka ?? kesah pulak aku ! wait , myra aku rindu kat ibu n fmly aku  kat saujana utama tettt ,.. lalala .. myra rindu tak kat family saujana utama?? hehehe joke ! the end <3

Sunday, 27 November 2011

LAWAN BUKAN KAWAN

hye ,. macam pantet tahu ! ni aku tuju khas untuk kau pmpuan  ,.aku tak tahu doh nak cakap mcm mana dgn kau nie ,.. susah tahu nak faham bhsa ,.. sokay lah !! now aku akan diam  ,.. jgn lah kau pikir aku diam je kau naik kepala ,.. kang tak pasal-2 aku naik tangan ape pun tak jadi ,.. kau nak sgt laki takecare kau ?? amek ! tak batak pun lah weyy ,.. kau pikir kau bagus sgt ,.. kau dan kawan2 kau sama je ,.. tak boleh pakai ,.. bila tak ada mber baru terhegeh-2 cari ,.. dah kena game pun masih tidak sedar ,.. susah lah mcm nie kawan ,.. HELLO KAWAN ! jgn nak jeles-2 sgt lah kan ,.. aku dgn dia mber , aku rasa sbgai mber tak salah pun kan nak takecare ??  ,. dah laki tu tak suka kat kau pahal kau nak jeles-2 ?? ehh sedar sikit perangai kau mcm mana ,.. kalau boleh semua laki kau nak ,.. aku malas ohh nak gaduh-2 dgn kau ,.. buang masa ,.. !! fuck sial dgn perangai kau ,.. mmg aku fuck gilaa ahh ,..

Kenapa kau jeles tgk aku happy ?? ehh sial , kalau dah tamak , tamak jugak lahh kan ,.. TOLONG lah weyy ubah perangai kau tu ,.. tahun depan spm weyy , SPM ! kau ubah lahh ,.. aku taknak tgk kau mcm nie dohh ,.. bapak ahh kalau aku tahu dr awal lg sape yg bgth DIA , mmg aku FUCK ahh depan kau ,.. aku tak kacau kau pun pmpuan ,.pahal kau nak kacau hidup aku ??? haa,.. GRR , aku tahu kau msti cter sembang je kat DIA pasal aku kan ?? kau msti pnya lah ckp SETIAP HARI contacts dia ,.. kan,kan ?? lalalala ape punya kawan ahh tak boleh pakai ,.. FUCK ! FUCK ! FUCK ,.. better baik aku cari kawan yg lebih baikk dr kau ,.. entah knp mulut kau tak boleh pakai ,. weyy , aku mmg ramai kawan laki mahupun perempuan ,.. biar kawan aku tu gedik or ngengade dalam hati aku ada satu tak lebih ,.. walaupun aku layan lebih mcm mana pun , BF aku tetap BF aku ,.. aku tak mcm kau , semua kau nak ber TEETTTT ,.. err aku dah dpt reaksi muka org-2 yg geli tgk kau mcm tu ,.. SUMPAH mula-2 aku tak syak sape-2 pun tapi bila aku dpt tahu kau jenis mcm tu , time tu jugak nama kau terTERA di hadapan mata aku TAHU ??? entah berapa lah pahala kau dpt mengumpat dgn kengkawan kau yg lain ,..aduhh , pening kepala otak aku ni pikir kan sapa bgth ,. lahh rupa-2 nyer depan mata aku je org nyer ,.. lalalala terbaekk !! aku ingat kau sampai mati yg kau dah musnahkan hubungan BF mahupun FRIENDS aku ,.. the end


 
FUCK TAHAP GILA BABI
SORRY ADA PERKATAAN LUCAH


Saturday, 26 November 2011

kamu gilo !

assalammualaikum , hye , pagi td dia text mcm ni "bie sorry cause tak text and ans your call , bukan sengaja kay . since habis paper ni i busy sikit , i'm sorry . nanti papeahal i text kay , bbye iloveyou"  ,.. time tu aku tidur yelaa dah dia tak text lgsg tidur lah awal ,.. malas nak layan perasan nie ,. lalalalal !! tu dlm pukul 01:54 a.m aku terjaga .. cari phone adik letak mana lepas dia guna .. cari punya cari akhir nyer jumpa jugak ,.. aku tgk msg ,ada msg baru dr dia .. aku pun baca lahh !! huhu tak tahu nak kata rindu ni  ,.. ingat kan tak nak text dia lepas terjaga tu ,.. pikir-2 balik text jelaa mana tahu dia tak tidur lagi ,. aku pun text dia "biyy? hurm yelaa ! iloveyoutoo :(" ,.. lepas aku send aku pun letak phone atas meja then aku lelap kan lah mata nie balik ,..

Dalam beberapa minit aku terlelap tetiba aku terjaga dgr text masuk ,.. tgk-2 text dari dia ,. "i'm sorry bie , imissyousomuch:(" hahahhah   sibuk je buat muka sedih lalalala ,.. tu aku pun bals lah imissyousomuchtoo:'( .. gedikk ohh aku nak nangis-2 hahahha ,.. tu dia kata "jangan sedih kay , if free i text you . i always love you bie mmmmmmuuuaaaahhh" hahah dia bagi kiss ! aku pun cakap lahh me too and miss you ,.. then dia kata"hee rindu you jugak lah sayangg . nanti meet aku cium-2 kau kaw-2 , hahahha" hahha dandan je kan nak cium aku ,.. lalalalala ,.. tu dia kata lagi " tak ngantuk kea? now kan time to sleep . " aku pun cakap lah aku  terjaga ,..  hahahah dgn perasan nyer dia mgata kan "haha terjaga sebab miss dekat i lah tu , i otw nak tidur . before nak tidur i nak pict you right now , snap sekarang ! haha" ,..giloo kan dia tu ,.. kalau kat sebelah dah tampar-2 dah dia ,.. sebab tak tgk jam dah pukul brp ,.. tapi nasib dia kurang baik sebab aku dah bg adik guna phone so credit aku pun tggl brp sen je ,. tapi dia nak jugak pict kalau tak bg dia tak nak text aku dah ,.. lalalal aku kata lah takpe lahh ,.. serius credit tak bnyk ,.. takpe lah kalau taknak text dah sokay ..dia kata 20sen cukup nak hantar pict ,.. hurmm mmg cukup sgt lah kan ,.. mmg dia gilaa ,.. lalalalala tu dia kata"okay kalau macam tu esok i nak before i bangon tidur you send pict , i nak time i bangon tengok phone ada mms from you , ingat ! " then aku reply "amboi !! i kena topup pg-2 lah ni?? aduhh !! malas nyer . hm you jgn bgn awal . heheh !! okayy?? :)" tu otw nak tidur dia kata no wish before i got the picture . hurm sedihh !! jahat kan dia tu ,.. nasib baikk jauhh !! kalau dkt mmg harini aku pegi jumpa dia ,.. pape pun aku happy dgn dia ni sebab dia tak kesah ape aku nak buat ,.. tu yg lebih baikk kata mak aku !! jauh lagi kehidupan kami nie ,.. ni pun lum tentu jodoh kami ,..pape pun now ni lah kehidupan aku dgn dia ,.. the end !! <3

Friday, 25 November 2011

miss you

sayangg post untuk kau !!
mana kau pegi?? satu hari kau tak text aku .. aku call dari tghari sampai td pukul 23.58 p.m kau tak angkat and last call kau off phone ,.. hurm aku rindu kau lahh gilaa .. last kita text semalam pukul 2 lbh tu tetiba kau diam ,.. aku ingat kau dah tidur malas aku nak kacau ,.. tapi sampai sekarang kau diam je ,.. aku risau kan kau .. biyy kat mana ?? rumah ke?? jgn lah buat aku mcm ni dohh ,..  pape pun aku doa kan kau selamat .. aku sunyi lahh sayang tak text sapa2 ,. mcm tak tahu pulak kan ?? kang aku sepak kau tahu lahh ,.. hahah aku harap esok kau text atau miscall kau k ..aku rindu kata2 kau 'iloveyoudamnmuch ,.. imissyou .. mmuaah .. ' dan kiss kau gilaa ,.. tadi tetiba mak ingat kau biyy ,.. ape mimpi mak entah , .. biyy imissyou ,..<3

Tuesday, 22 November 2011

RM100

waw ,.. harini dgn semangat bgn pg sebab nak amek duit ,.. heheh
 siap punya siap tu GM kacau aku kemas rumah ,.. dan tak lama tu ADAM dgn ILMAM ,.. keje dorang mmg suka kacau aku ,.. SABAR jelaa  !!
dlm otw pegi skola aku text blue tnya dah bgn ke blum ,.. ALHAMDULILLAH da bgn ,.. tapi malang nyer bila aku sampai amek duit dia tak pegi mndi dan bila aku cll nak jumpa dia kata blum mndi lg ,.. uhh sabar jelaa ,.. dan bila dah sampai luar pagar dia text kata dah balik ke??:( nak jumpa ,. hahha dia gila,.. mak kata knp tak ckp awal-2 ?? kan boleh tunggu jap ,.. bila aku pikir2 balik ,.. alahh nanti kuar jugak dgn dia ,.. takpe lahh tahan jelaa ye sayangg rindu tuu ,.. hehhe 

tadi dpt jumpa mai dgn myra jap ,.. haha rindu ohh kat dorang sume ,.. dan paling aku rindu kat kakak yaya, kakak dila ,.. rindu sgt tapi td tak dpt jumpa sbb kakak yaya tutup phone ,.. hurm sgt myedihkan ,.. bila dah sampai kuala selangor kak yaya baru nak misscall aku ,.. hurm ,.. harap mggu depan atau hari sabtu ni boleh jumpa dorang sume ,.. dan now happy sebab entah lah ,.. mybe masalah tak bnyk melanda ,.. lg pun aku tak suka mehh nak kacau hidup org kalau org tu tak buat masalah dgn aku ,.. happy hidup dgn boyfriend gila2 dan dia lain dr yg sblum nie ,.. pelik!! tak jd tnda tnya untuyk aku ,.. hahahaha simpan kenangan kau dan aku k biyy ,.. muahahahahhah ,.. iLovEyOuDamNmucH .. nak kiss ?? nahh amek kau Mmmmuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !! 

Monday, 21 November 2011

hampeh tapi tetap ceria

tadi aku tlg mak kemas rumah sementara kat shah alam ,.. tapi ni rumah sewa baru mak aku ,. pehh pnt gilaa ohhh !! kesian bila aku tgk mak aku penat dgn sakit pinggang nyer ,.. tapi di sebab kan aku tak suka benda kotor dan bersepah aku buat sedaya yg boleh dan hasil nyer berjaya jugak mgemas nye ,..

mak akak sayang mak !!

Tuesday, 15 November 2011

sekejap pun jadi

hye , malam td ingat kan dia taknak text ,.. tup-2 dlm pukul 11 lbh dia text ,.. hahaha terkejut kot !! sebab dia kan tgh exm spm tak mau lah kacau tapi disebabkan dia yg mulakan text, aku pun layan jelaa ,.. dia kata RINDU SANGAT-2 !haha gila lah kau biyy ,.. now harini dia exam paper BI, hope sng dan mudah untuk dia jawab ,.. aku ckp kat dia , tak sabar nak kuar dgn biyy ,.. dia cakap nak ke kuar dgn budak BOTAK ?? hahahahahahha pecah perut dibuat nyer aku gelak ,. takkan lah nt time kuar tu tak tumbuh-2 lagi rambut !! GILA DOHH PAKWE AKU.. hahah ,.. pape pun ILOVEYOU lah .. <3 takkan berpaling lagi !!

Sunday, 13 November 2011

rindu kak yaya

assalammualaikum, sumpah dah bpe mggu cuti aku rindu sgt kat kak yaya (senior aku) ,.. sunyi meh tak gelak-2 sama dia ,.. :') bertambah rindu setiap kali dia cll aku ,.. huu rasa tak sabar nak kuar sama-2 dia ,.. seorg kakak yg baik , satu kepala dgn aku n sgt memahami aku ,.. buat aku rindu kat dia ,.. dia suka kacau aku ,.. buat aku touching-2 itu lah keje dia ,.. 

berkawan dgn dia hmpir sebelas bulan , membuat kan dia hppy ,.. sampai kan aku tak terlayan karenah dia ,muahahah .. kak mok aku jeles !! kesian kan ,..tapi aku syg kedua-2 nyer ,... kedua-2 nyer buat aku knl siapa si dia ,.. muahahha .. btw aku rindu gila doh kat diaorang , rindu sgt-2  !! huhuuu  ,.. kakak-2 aku good luck spm ,.. simpan kenangan yg kita pnh cipta , amoy hrp dia buat kakak-2 bahagia ,.. takecare ,iloveyou , muahhh