Friday, 2 December 2011

second day

hye , nak cter nie ,.. haha harini jaga ticket masuk lg dgn IZZAT > adik boss ..hurm , harini penat sgt , ramai family dtg ,.. biasa lahh kan ,.. hm harini nak cter ape ek?? lupa kejap .. hahhah ,.. haa , harini nak cter yg IZZAT dgn ekin pnt sgt-2 , sebab barang-2 IZZAT terTINGGAL kat rmh ,.. susah ohh nak kira duit dan lain-2 lg lahh ,.. tu yg jaga belah pameran harini dua org cuti so tak cukup kakitangan jd td agak kalam-kabut lah jugak kejap je tu semua nyer dah okay ,.. second day ni lebih selesa lah dr first day ,.. first day agak serabut kepala nak faham mcm ne tu ini dan sebagai nyer ,..now harini semua nyer ekin dah faham , dan kena ajar si budak duaorg tu si IJAM DAN si NAJIB .,..hurm esok IZZAT cuti dan ganti tempat dia IJAM ,. arhhh TOLONGGG !! budak yg agak ahh jeles nyer tu nampak walaupun dia nak caver-2 ,.. sakai kan si IJAM ni nak jeles-2 dgn budak-2 kerja ,.. hahhaha ,.. woow esok ekin tak tahu nak kata ramai nyer maklum lah hari sabtu ,.. nak ngelak jaga rumah opah tak boleh sebab si IJAM tu tak faham punya cara-2 nyer ,.. hurm TERPAKSA lah serahkan diri ni jaga ticket lagi ,.. hm esok ekin bertugas bersama IJAM DAN NAJIB harap boleh jaga dgn baik , amin . okay lah friends ,. ekin blaa luu , pnt gilaaa ohh , mau tidur ,.. tata bubye <3 iloveyou

No comments:

Post a Comment