Friday, 9 December 2011

ada org belanja

wow  harini aku rasa beruntung gila ada org nk blnja aku KFC ,.. walaupun aku tak dpt teman kan dia pegi tgk movie ,, tapi dia still nak blnja aku benda lain ,.. hahha terharu siut !! walaupun kau baru aku kenal , tapi aku rasa kau kawan yg the best ,.. suka TAKECARE aku ,.. kau tahu aku sudah berpunya but you suka lunch sama-2 , nak kerja sama-2 ,.. hahah sakai lah kau babe ,.. mak kata kau handsome , tergelak sampai menangis tahu aku ,.. kelakar yelaa budak SEKOLAH AGAMA MENENGAH TINGGI HISHAMMUDDIN kata kan ,.. pandai bahasa arab ,.. wahh untung nyer lah sapa dpt kau kawan ,.. aku suka kawan dgn kau , kau suka dgr luahan aku dan mcm tu jugak kau suka luahkan isi hati kau pd pmpuan yg kau suka ,.. rasa hppy hidup aku nie ,.. hahah ,.. kita suka kena kan ezad time keje sampai dia jeles tgk kita berjalan sama-2 kan ,.. kesian ezad ,.. kalau lah dia dpt thu yg aku ni dah berpunya msti kecewe ,.. hahha ezad-2 mcm mana lah kau boleh tersakut ?? aku dah ada bf lahh ,.. mcm ne lah aku nak bgth kat ezad ,.. sian dia ,..

mak ckp sapa pun handsome , aku tetap sayang dia ,.. dia comel !! hahah ,.. gila lahh aku nie !!
dorang sume kawan aku time keje atau di luar ,. tak lebih pun ,.. jgn lah ada perasaan sayang kat aku ,.. tolong lahh !! sorang pun aku tak mampu jga ,.. aku serius dgn relation aku skrg ,.. hm sorry my friend :( .. aku hope kau dpt yg lbh baik :) ,.. aku sayang kau sebagai kawan je ,.. tak lbh ,.. ! muahh sikit k ,.. <3

No comments:

Post a Comment