Thursday, 1 December 2011

FIRST DAY 2011




 pakai topi biru tu ACIK APIS ekin, yg kecik comel tu pulak FARIS a.k.a EHSAN dan yg depan ni IZZAT ,. picture IJAM ada tapi kat camera nikon ekin ,.. nt ada masa ekin masukkan k,..

assalammualaikum , hye harini ekin nak cter kan yg ekin start keje upin&ipin untuk 2011 ni rindu ohh sama kakak,abang dan kengkawan yg lain kat kelab upin&ipin nie ,.. hahaha elok-2 keje kat butik , boleh pulak bhenti kan,kan?? hm nak buat mcm mana boss sudah pggl suh kerje ,.. hehe  harini ekin start kerje jaga kaunter ticket dgn IZZAT  org nyer baik ,.. tapi ada lahh dua org ni dok sibuk kacau keje kitaorg ,.. dua org tu dah dpt kerje sng pun mau kacau-2 kitaorg ,.. sabar je hahah,.. yg si IJAM jeles , YG si NAJIB gatal suka kacau-2 pmpuan ,.. sian awek-2 yg dtg kene kacau dgn diaorang ,.. sempena cuti skola tahun 2011 ni upin&ipin buat pameran kat MUZIUM NEGARA MULAI 26/11 - 31/12 ,.. ramai artis-2 yg ada ,..

hurm kerja nyer sng je dan tak susah pun ,.. kerja kat upin&ipin nie BEST sangattttt tau ,.. upin&ipin banyak buat aktiviti , tapi ekin tak dpt ikut aktiviti yg selalu diaorang jalan kan sebab dah masuk skola asrama ni susah sikit nak ikut aktiviti yg dorang jalan kan ,.. baru-2 ni diaorang buat aktiviti  kat terengganu tu kan?? tidak ekin ikut tapi masalah nyer kerja so ganti lah org lain ,..haa korang , HARINI kan ekin rasa happy sgtttt lahh , dorang tadi buat ekin tergelak je ohh seolah-2 dorang tahu ekin tengah sunyi ,.. hahhaha tadi IJAM layan ekin mcm awek dia ,.. dia belikan air , teman ekin buat kerja time free ,.. teman ekin jenjalan kat pameran , amek gambar dan itu je,.. hehhe ,.. makan tak teman sebab rehat dia lain time ,..hurm IZZAT pulak tadi teman ekin makan , teman tgk ular ,. teman pegang ular ,. hahha kelakar lahh tgk gelagat dorang sume ,.. happining gilaa berkawan dgn tiga org nie ,..  now penat gilaa ,.. mau tidur esok kerja lg ,. hurm esok IJAM dgn NAJIB cuti ,.. so agak sunyi sikit lah tak ada dorang tu ,.. hm pape pun kawan-2 yg lain pun best jugak just tadi tak sama tugas so tak dpt lah lepak dgn dorang sume ,.. the end <3




No comments:

Post a Comment