Saturday, 30 July 2011

time bersama si dia

assalammualaikum ,..


hari  ni aku nak citer segala2 nyer time aku dgn dia kuar hari tu,..


mlm sblum nak keluar esoknya,dah plan kuar rmh pukul brp bagai lah,..jd aku siap2,dlm pukul 10 mcm tu aku kuar rmh ,.. aku suruh mak aku hntr kn aku sampai ktm,.beli tiket tggu jap ktm ,.sampai kL sentral dlm pukul 11,.tggu pnya tggu skali aku tgk jam dah pukul 12 dia still tak naik ktm lg,.sabar jelaa !! huh,..akhirnya dia smpai jugak stengah jam kemudian,. :) happy nampak dia,..hee,.




jln pnya jln lps dah naik monorail sume,sampai jugak akhirnya pavi,..kitaorg pun terus menuju beli tiket cinema!! kelakar bila dia kata tak pandai nak beli tiket,..nasib baik aku pandai kalau tak,jawab nyer tak payah tgk cinema ,.kitaorg tgk cinema Flat 3A,.citer nyer boleh lah tapi tak menyeram kan lgsg ,..huh !! time tu muka dia ceria , happy sangat ,..




time dlm cinema dia manja sgt mcm budak kecik ,hahaha,..comel dia mcm tu !! :) tgh usyuk tgk cter dia boleh pulak kacau2 aku,..eii geram gila ahh,.dah bg kiss pun dia still kacau,..huh




dia org yg paling aku sayang sgt2 !! tak tahu knp aku sayang dia lain dr yg lain,..dia terlalu istimewa,.benda yg akan sentiasa di rindui ialah bisikan ILOVEYOU <3 dan perkataan yg aku pegang sampai bila2 i sayang you sorang je,..ingt i ni batak sgt ke ahh dgn pmpuan,..tak batak laa,.i takkan menduakan you,.. hanya ALLAH shj yg tahu perasaan aku pd dia,.. dan perkataan yg buat aku tersenyum "ibu kata pukul tu tnda nyer sayang,.. " huhu




waktu pun berlalu,tgk2 dah ptg,..kitaorg pun pegi makan,..dah mkn sume jln2 sana sini,.penat gila ahh tapi sbb sbelah org yg aku sayang so rasa penat hilang,..perangai dia tak sama lgsg dgn ex2 aku sblum nie,..sbb tu kot aku rasa lain dgn dia ,.kitaorg terus jln2 kitaorg pegi ts sbb nak jmpe mai,..dlm perjalanan nak pegi ts dia dah mula merungut kejap lagi you dah balik,.nanti rindu laa,.aku pun pjuk dia tapi dia still sama ,..muka dia ketara gila taknak berpisah,..sedih tgk dia mcm tu,..tak sampai hati nak tggl kan dia dgn keadaan dia sedih ,.tapi nak buat mcm mane,.sorang klang sorang kat saujana utama,.. time tu rasa nak nangis pun ada tgk dia sedih2,..tapi dia dah sedih takkan aku pun nak sedih gak kan,..kalau dua2 sedih mmg takkan kemana laa,..dah jmpa mai sume ,..waktu kitaorg balik,..






sepanjang perjalanan balik tu dia mmg tak penat ckp nanti rindu kat you mcm ne,lps nie msti ssh nak kuar pny,..aku setia dgr keluhan dia,..yg dia tak tahu bertapa aku rindu sgt2 tu,.dia tak tahu yg aku pun rasa ape yg dia rasa,. saat yg aku rasa aku ni di perlukan dia sampai bila2 time dia kata 
"you lain,you lain sgt !! ssh laa nak ckp tapi you mmg lain,..you terlalu istimewa bagi i " senyuman yg mampu aku bg,..:)




akhirnya kitaorg berpisah di kLsentral,.ciuman terakhir dr dia di situ,.hari itu hari yg sgt2 bahagia,..




thanks for everything biyy,..
iloveyousomuch!!
kau sanggup lalui dugaan aku,..
kau dah jaga aku dgn baik,..
sayang kau  :)






aku hanya mampu berkata :




thanks for everything dear !!

No comments:

Post a Comment