Sunday, 27 November 2011

LAWAN BUKAN KAWAN

hye ,. macam pantet tahu ! ni aku tuju khas untuk kau pmpuan  ,.aku tak tahu doh nak cakap mcm mana dgn kau nie ,.. susah tahu nak faham bhsa ,.. sokay lah !! now aku akan diam  ,.. jgn lah kau pikir aku diam je kau naik kepala ,.. kang tak pasal-2 aku naik tangan ape pun tak jadi ,.. kau nak sgt laki takecare kau ?? amek ! tak batak pun lah weyy ,.. kau pikir kau bagus sgt ,.. kau dan kawan2 kau sama je ,.. tak boleh pakai ,.. bila tak ada mber baru terhegeh-2 cari ,.. dah kena game pun masih tidak sedar ,.. susah lah mcm nie kawan ,.. HELLO KAWAN ! jgn nak jeles-2 sgt lah kan ,.. aku dgn dia mber , aku rasa sbgai mber tak salah pun kan nak takecare ??  ,. dah laki tu tak suka kat kau pahal kau nak jeles-2 ?? ehh sedar sikit perangai kau mcm mana ,.. kalau boleh semua laki kau nak ,.. aku malas ohh nak gaduh-2 dgn kau ,.. buang masa ,.. !! fuck sial dgn perangai kau ,.. mmg aku fuck gilaa ahh ,..

Kenapa kau jeles tgk aku happy ?? ehh sial , kalau dah tamak , tamak jugak lahh kan ,.. TOLONG lah weyy ubah perangai kau tu ,.. tahun depan spm weyy , SPM ! kau ubah lahh ,.. aku taknak tgk kau mcm nie dohh ,.. bapak ahh kalau aku tahu dr awal lg sape yg bgth DIA , mmg aku FUCK ahh depan kau ,.. aku tak kacau kau pun pmpuan ,.pahal kau nak kacau hidup aku ??? haa,.. GRR , aku tahu kau msti cter sembang je kat DIA pasal aku kan ?? kau msti pnya lah ckp SETIAP HARI contacts dia ,.. kan,kan ?? lalalala ape punya kawan ahh tak boleh pakai ,.. FUCK ! FUCK ! FUCK ,.. better baik aku cari kawan yg lebih baikk dr kau ,.. entah knp mulut kau tak boleh pakai ,. weyy , aku mmg ramai kawan laki mahupun perempuan ,.. biar kawan aku tu gedik or ngengade dalam hati aku ada satu tak lebih ,.. walaupun aku layan lebih mcm mana pun , BF aku tetap BF aku ,.. aku tak mcm kau , semua kau nak ber TEETTTT ,.. err aku dah dpt reaksi muka org-2 yg geli tgk kau mcm tu ,.. SUMPAH mula-2 aku tak syak sape-2 pun tapi bila aku dpt tahu kau jenis mcm tu , time tu jugak nama kau terTERA di hadapan mata aku TAHU ??? entah berapa lah pahala kau dpt mengumpat dgn kengkawan kau yg lain ,..aduhh , pening kepala otak aku ni pikir kan sapa bgth ,. lahh rupa-2 nyer depan mata aku je org nyer ,.. lalalala terbaekk !! aku ingat kau sampai mati yg kau dah musnahkan hubungan BF mahupun FRIENDS aku ,.. the end


 
FUCK TAHAP GILA BABI
SORRY ADA PERKATAAN LUCAH


No comments:

Post a Comment