Tuesday, 15 November 2011

sekejap pun jadi

hye , malam td ingat kan dia taknak text ,.. tup-2 dlm pukul 11 lbh dia text ,.. hahaha terkejut kot !! sebab dia kan tgh exm spm tak mau lah kacau tapi disebabkan dia yg mulakan text, aku pun layan jelaa ,.. dia kata RINDU SANGAT-2 !haha gila lah kau biyy ,.. now harini dia exam paper BI, hope sng dan mudah untuk dia jawab ,.. aku ckp kat dia , tak sabar nak kuar dgn biyy ,.. dia cakap nak ke kuar dgn budak BOTAK ?? hahahahahahha pecah perut dibuat nyer aku gelak ,. takkan lah nt time kuar tu tak tumbuh-2 lagi rambut !! GILA DOHH PAKWE AKU.. hahah ,.. pape pun ILOVEYOU lah .. <3 takkan berpaling lagi !!

No comments:

Post a Comment