Saturday, 3 December 2011

hahah ,. hyep ,.. today i dgn ijam ,. wow bnyk gilaa org masuk ,.. pnt gilaa tgn dan mulot ni dan lain-2 lagi lahh,.. lalala ,.. rasa best sgt-2 harini sebab ramai org masuk ,.. hehe ,.. dan nasib baik ada pembantu yg suka mgacau .,. hahahah iaitu MAIL DAN EHSAN > pelakon suara upin&ipin ,.. nasib baik time dorang free nak tolong kitaorg , kalau tak mmg kalam kabut lahh ,.. so harini tak ada nk cter bnyk sgtt ,.. today me , mail , ehsan , dan ijam ,.. happining !!! okay tataa ,.. penat ni bubye ,nak tidur ,.. selamat malam sayang dan kawan-2 ,..selamat datang mimpi ,. harap mimpi yg indah-2 ,.. ahh , gedik ! haah  korang lupa nak bgth td aku pegang ular ,.. hahhaha first time pegang , err geli gilaa weyyy , second aku dah berani pegang ,n ketiga aku terus nak amek gambar hahahha ,. terbaeekkk !!


















No comments:

Post a Comment