Friday, 25 November 2011

miss you

sayangg post untuk kau !!
mana kau pegi?? satu hari kau tak text aku .. aku call dari tghari sampai td pukul 23.58 p.m kau tak angkat and last call kau off phone ,.. hurm aku rindu kau lahh gilaa .. last kita text semalam pukul 2 lbh tu tetiba kau diam ,.. aku ingat kau dah tidur malas aku nak kacau ,.. tapi sampai sekarang kau diam je ,.. aku risau kan kau .. biyy kat mana ?? rumah ke?? jgn lah buat aku mcm ni dohh ,..  pape pun aku doa kan kau selamat .. aku sunyi lahh sayang tak text sapa2 ,. mcm tak tahu pulak kan ?? kang aku sepak kau tahu lahh ,.. hahah aku harap esok kau text atau miscall kau k ..aku rindu kata2 kau 'iloveyoudamnmuch ,.. imissyou .. mmuaah .. ' dan kiss kau gilaa ,.. tadi tetiba mak ingat kau biyy ,.. ape mimpi mak entah , .. biyy imissyou ,..<3

No comments:

Post a Comment