Sunday, 31 July 2011

tak balik hostel sebab ???

assalammualaikum !!!


hari nie aku tak balik hostel,..huhu,.malas nak balik awal !! lagipun esok puasa kan,mestilah first day puasa nak dgn family,..hm bodoh pnya skola taknak bg kitaorg cuti,..hahhaha,..puasa tahun mesti tak best sebab tak dpt pegi bazar dgn adik amin,ain dan yg lain,..rasa sedih pun ada gak,.. hmm lagi satu puasa tahun nie entah dpt ke tak laa nak puasa dgn nenen,atuk,acik2 and adik2 sedara ,..


puasa kali nie dgn khai ,..ape lah agk nyer kn dugaan kitaorg bulan puasa nanti,....minta2 tak ada lah,..tak sabar lah nak tggu esok,..best nyer dpt puasa !! hee dpt turun kan berat bdn but nak still bdn mcm nie,..hahah mcm mane tu kan ,..pelik2 je aku nie,.. :) 


dah puasa tapi tak pikif lg nak beli baju raya warna ape,..tak thu nak shopping mane tahun nie,..hm,sedih lah tahun nie nak shopping tak bnyk masa,..nak shopping dgn mak,..kak hani pulak ajak buka sama2,..tu nak kuar lg dgn khai,..aduh !! pening lahh,..hm,,knp masa begitu pantas,..pejam celik dah nak puasa ,..rasa mcm baru bln lps puasa,..huh :),.. tapi ape2 pun aku harap aku dpt puasa dgn sabar,tenang, dan aku dpt bnyk kan pahala dr dosa,... 


okay lah !! aku nak ucapkan   selamat berpuasa ! lalui hari2 nyer dgn sabar,.. insya ALLAH ,..

No comments:

Post a Comment