Tuesday, 7 February 2012

birthday gugirl

assalammualaikum , hai my friends ,.. today is  my birthday  ,.. dah tua dah syikin syaheera nie ,.. hahaha ! hdiah?? tak mengharap sgt tapi yg bg tu thnks ,.. n yg wish seramai2 yg tak terkira aku ucap kan terima kasih sgt2 ,.. allah shj yg dpt balas ,.. dah makin besar hope makin bnyk pikir ape yg positif ape yg negatif ,.. dan tak lupa makin matang ,.. tahun nie tak dpt nak smbut party birthday ,.. agak sedih lahh ! tahun nie nak lulus semua subjek ,.. amin ,.. nak spm gempak ! taknak sedihkan mak abah ,.. kesian dorang dah bnyk kuarkan duit untuk aku ,... dgn niat dan semangat yg ada hope ape yg di impikan dan yg di harapkan tercapai ,.. tahun nie sgt2 bermakna bg semua org2 sekeliling aku ,.. dan keputusan spm tu lah yg menentukan hidup kita akan dtg ,...  INSYAALLAH ..