Thursday, 8 December 2011

okay lah

haritu keje tak dpt tgk rakaman aku , adik a'is dan izzat ,.. nasib baik td pegi office dpt lah gak tgk rakaman yg kuar kat tv9 ,.. bolehh lahh rakaman nyer kira jd lahh ,,.. hurm aku just nak cerita je bukan nak belagak k ,.. if ada yg rasa aku belagak ,.. meh sini bgth aku ,. aku sepak kau tak pandai nak nilai !! hurm cuti 4 hari ni sgt-2 lah membosan kan ,..rasa nak pegi je muzium kacau-2 dorang keje ,.. tapi transport tak ada ,. hurm takpe lahh tggu je lah lagi 2 hari nak hari sabtu , yeay keje ,...hahhaha ,.. k lah nak update nie je ,.. k bubye <3
iloveyou <3

No comments:

Post a Comment