Saturday, 20 August 2011

vavi kau

vavi lah kau ,.. asal kau masih contact betina tu lg weyy ,.. asal ?? bangang laa ,.. sakit nyer hati ,.. hm pape jelaa weyy malas aku nak amek tahu lg pasal kau n betina tu ,.. terpulang kau laa weyy nak contact sape pun .. aku dah tak kesah ,.. hm sape aku nie nak halang kau kan ,..  hmm bodoh , bodoh , bodoh !! aku percaya kau ,.. jgn kau buat kepercayaan aku tu hilang dgn senang nyer weyy ,. hmm ,..

Friday, 19 August 2011

i miss you biyy

hurm khai dah bape lama kita tak jumpa haa?? aku rindu kau lah weyy ,.. bila dapat jumpa nie ,.. grr !! tolong lah ,.. dah tak dpat aku tagnggung rindu ni doe ,. ko ingat aku ni ape suh tanggung rindu aku kat kau .,. huhu ,. aku hope lepas raya nanti kita dapat jumpa ye ,.. good luck for trail biyy ,. hm , aku tak tak tahu nak kata ape dah !! hee ,..  
iloveyousomuch biyy  <3
sayang kau gila babi  ,.. hahah babi tak gila !!
kau gila aku gila ,.. kau sewel aku pun sewel ,.. hahah mmg sesuai jd pasangan ,.. hee
byee ,. tggu next post k !!

Friday, 12 August 2011

berubah

YA ALLAH aku mohon padaMU  ,.. kau makbulkan niat mereka yg ingin berubah ,.. aku mohon sangat2 padaMU ,. janganlah kau jd kan mereka seorang yg derhaka kpd kedua ibubapa mereka yg telah banyak berkorban demi anak2 mereka ya allah ,.. kau bukakanlah pintu hati mereka dan kau bukakanlah pintu hati yang telah gelap ,segelap warna hitam itu ya allah ,..hamba-hambaMU itu hnya mampu berdoa dan pdMU jua lah mereka memohon apa yg mereka ingin kan ,.. 
Ya Allah , niat ku hanya menolong agar dia dpt buka hati untuk terus belajar bknnya seperti yg engkau ketahui ,.. aku mohon ya allah agar dia berubah , aku taknak tgk dia gagal dlm kehidupan dia suatu hari nanti dan aku taknak tgk ibu abah kecewa ,.. tlg lah hambaMu itu ,.. aku harap dia dpt berubah dgn teguran2 ku itu ,.. aku tidak memaksa dia tapi jika ia ikut aku bersyukur pdMU ,.. 
tapi aku hanya insan seperti dia juga , aku hanya berdoa agar pintu hati dia terbuka untuk menuju kejeyaan dia ,...  aku harap dia berjaya di dunia dan di akhirat kelak ,. InsyaALLAH ,. amin

Monday, 8 August 2011

i hate you si pnya diri

grr kau tak pnt2 ke nak cari gaduh dgn aku wahai si pnya diri ,. aku tak pnh ckp ape2 pun pasal kau kn ,.. asal kau yg lbh2 ,.. and kau nie mmg cpt perasan n terasa ye ,.. ohh baru aku tahu ,. okay2 SORRY K ,. 
lps ni lantak kau lah weyy nak ckp ape ,.. nt kau diam jugak akhirnya ,.. aku doa kan kau sentiasa happy dgn kehidupan kau skrg ,.. yelaa sejak makin dewasa nie dah pndai nak kutuk2 org ,.. amboi !! sape yg ajar tu ,.. jgn selalu buat nt org tak suka ,.. ingat tu ,.. and i say thank you because dah kutuk2 aku ,..  :)


i hate you : hidpotrit ,. kuat tipu .,, suka curi ,. bajet je  cun ,...

jgn terasa !! nie tak ada kena mgena dgn korang yg baca blog nie ,..
aku tahu lah kau berketurunan RAJA2 tapi tak payah lah nak bajet sangat k ,..
time nak berkawan dulu bkn main ayat nyer tapi bila dah berkawan mcm tu pulak perangai kau ,.. grr FUCK

setiap org ada buat kesilapan ,.. 
dr kesilapan tu lah ia boleh berubah kan diri ,..

jatuh hati pd " syira "

hye guys ,.. ni aku nak cter lah sikit tentang khai jatuh hati kat SYIRA ,.. cter nyer mcm nie ,. masa new year haritu ,.. lps budak2 daftar tak silap aku ( nie cter dia , apabila ia ingin meluahkan ) ,.. khai terserempak dgn aku ,. tu dia tgk lah lemtet nama kat tudung , tu dia nampak nama yg last " SYIRA " ,. sebab kita jalankan angin tiup2  tudung ,. sejak tu dia cari lah budak perempuan kat skola smvsb yg bernama syira ,. bila tnya mber2 dorang ckp ada2 budak 4abm ,. dia pun cari ,.. cari punya cari tak jmpa2 ,. time tu dia tak knl aku lg n tak tahu dak skola pggl amoy ,..huh kesian !! hmpir setengah tahun dia masih tak jmpa syira tu ,.. 
lps hmpir setengah tahun tak jmp jugak akhirnya dia tahu jugak aku ni amoy , tapi time tu dia tak tahu lg aku cple  dgn cousin dia , entah mcm mane dia dpt tahu jugak ,.. tu dia contacts aku suruh minta num syira , aku pun yew kan jelaa sbb aku pun time contacts2 dgn dia aku tak knl pun sape si pnya diri ,... entah mcm mane kitaorg di temukan di perpustakaan sekolah ,. mmg aku blur gila ahh tetiba je dia kata " weyy mane num dia ?? " aku terdiam tu aku ingt2 balikk ohh dia ni ke khai ,.. time tu lah aku bru tahu sape khai ,.. haha bapak kesian kan aku nie ,. huhu smbng balik cter , sejak tu kitaorg text tnya pasal syira ,.. huhu 
time H3K pulak ,.aku tak ada buat ape so aku duduk lah kat gerai 4pkom sepanjang masa ,. duduk situ pun sbb ada bf mcm tak ada je ,.. tu tetiba entah mcm mane boleh lepak2 dgn khai n zick ,.. dlm masa kitaorg lepak ngam2 syira yg dia cari ada kat tempat kitaorg lepak , aku pun pggl lah  ,.. tapi yg pelik nyer kn time aku pggl syira tu khai serius gilaa doe muka dia jgn pggl syira tu lg ,.. huhu kelakar gila aku rasa ,.. ni aku pndek kn cter laa, yg sbenarnya syira yg dia cari slama ni adalah aku sbb tu dia tak kasi aku pggl syira tu lg ,. n time lepak2 tu dia bru dpt cam muka yg slama ni dia cari ,.. hahha ,.. org yg dia cari selama ni ada kat mata dia je ,.. dan dia kata mcm susah je nak takle aku ,.. huhu mmg susah ohh !! aku bkn jenis lyn laki ,.
kesimpulannya , sekian lama mencari akhirnya ia temui dan telah pun menjadi milik !! sungguh tak ku sangka benda mcm ni boleh jd kat aku ,.. hnya nama shj !! dan aku bersyukur gilaa apabila ia telah ingatt kembali wajah yg selama ni ia cari ,..


guys aku tak berapa ingat ape yg dia bgth kat aku ,.. tapi lbh kurang mcm nie lah ,.. sbnarnya pnjng lebar tp aku singkat kan ,..  
ok lah sampai di sini cter nyer ,. kesian ,.....
assalammualaikum ,.. hye !! hari nie aku kat rmh ,. balik cuti sakit ,.. aku tak sihat lg lorh ... aku duduk hostel memeningkan kepala otak yg sememangnya dah pening ,.. huhu !! td kat skola pun aku tak bnyk ckp,..kepala nie ingat balik je,.. huhu ,.. dlm pukul 12 lbh aku text mak tnya boleh tak kalau aku nak balik ,. tu mak balas warden bg balik tak kalau bg kau text lah abah ,huu mak dah bg lampu hijau aku apelagi , balik skola tu tggu warden balik tup,tup aku tertidur kat kat dewan tiara aspuri ,. hm lena gila kot hahah ,. bila aku terjga tgk2 warden dah bukak pagar untuk naik , aku pggl mber aku suh tnya kn warden aku nak balik,.. bila tny pnya tnya warden bgi balik , . aku pun terus cll my dad suh amek ,.. dan akhirnya dpt jugak aku rehat kat rmh,tenang kepala otak nie ,.. aku harap aku cepat sembuh dr pnyakit ni,.. AMIN

Saturday, 6 August 2011

tak sihat ,..

hye ,.. hari dah nak balik hostel ,.. huhu rasa malas gilaa ahh nak balik ,. tapi nak buat mcm mane hostel tu bkn bapak aku pnya ,.. hahah ,..jumaat lps aku dah rasa nak dmm tapi bila mkn ubt dah okay , tu semalam pening lps buka aku mkn lah ubt pun dah rasa kurang sikit tapi hari nie boleh pulak dmm lg " ohh pns doe bdn aku ,tak larat nak bgn ,. " huhu ,. dgn pening gilaa nie entah lah knp time puasa2 jugak baru dia nak dmm, hm dugaan !! sabar jelaa kn ,.. kalau lah hostel tu bapak aku pny  , msti hari nie aku tak balik ,.. pening sangat2 kepala ni kalau boleh nak je aku ketuk kepala ni kat dinding ,.. hahah (gila apa) ,.. mak taknak balik hostel , tak larat nie , rasa nak mati ,. hm ,.. minta2 aku mampu untuk berjalan and bgn dr katil ni,. YA ALLAH aku terima dgn hati terbuka dugaan yg engkau turun kn pd aku , aku harap kau pnjangkan umur aku ,.. dan mungkin terlalu bnyk dosa2 aku buat tu kau turun kan pada aku sakit ,.. aku redha n sabar melalui ujianMU di bln puasa ni ,.. dan pada yg tersayang dont worry k, aku okay je ,.. 
pada pembaca blog SYIKIN SYAHEERA a . k . a AMOY pun jgn risau k ,. andai ni hari terakhir aku tulis blog , aku minta ampun dan maaf jika korang baca blog ni korang terasa hati ,. aku tak ada niat pun ,.. aku mohon maaf dr hujung rmbut ke hujung kaki ,..k lah dah tak tahu nak kata ape, pening sangat ni kepalanya , harap aku dpt berpuasa smpai buka nanti ,.. :)
hye ,.. pejam celik tgk2 dah sebulan aku cple dgn dia ,.. rasa sekejap je,.. aku sayang dia gila babi ,.. huhu,..tak pnh rasa mnyesal pun dan mcm2 kitaorg lalui selama sebulan nie,..tapi kitaorg tetap sama,amin.. 


haa tutup cter sayang2 nie,..haa nie nak cter betapa sakit nyer hati aku apabila seorg jantan memburuk2 ahli2 dorm aku,..rasanya kalau dia wujud lagi kat smvsb mmg aku sepak terajang dia sebab dah malukan kitaorg ,...jantan tak sedar diri,perasan hensem,bajet2 je hot tapi tak pun,.kaki perempuan n sume nyer ada kat ko tahu !! bukan kitaorg yg bohsia tapi awek kau tu tahu,.. MEYAMPAH !! weyy jantan yg bernama fahmy 4KFL aku fuck kau lah weyy,.. aku fuck kau sejak kau sakitkan hati mber aku , kau buat mber aku mcm tu,. kau ingt kitaorg tak sakit hati,..puuihh
jgn lah cabar kitaorg weyy,ingt kitaorg takut dgn kau,.. satu taik lalat kau kitaorg tak takut tahu ,.. kau sudah jatuhkan maruah kitaorg,.. pukimak doe ,.. sial pnya jantan ( wah tgh marah sorry kalau ada text lucah2) ,.. mana kau pnya perasaan haa ,. eii kau nak rasa penumbuk aku ke?? jgn sampai tahap kesabaran aku dah tak ada,.. grr bodoh !!

Friday, 5 August 2011

rindu laa weyy

dah hampir sminggu tak jmpe dia akhirnya td jumpa itu pun sebab nak bg minyak wangi kalau tak, tak dpt laa jumpa,.. bapak ahh aku rindu dia gila babi laa weyy,.. hm td jumpa pun ckp bape patah je,. aku nak ckp dgn kau lama doe tapi aku segan td tetiba ramai budak2,. sorry sayang aku tahu kau pun nak borak dgn aku jap,.. walaupun satu skola tapi nak jumpa bapak ahh susah gila ,.. huhu sabar jelaa ,.. bila ada masa akan jumpa jugak,..walaupun tak dpt jumpa dpt tgk dia pun dah cukup bg aku tak ada lah aku gelisah ,... hee aku sayang kau lah khai ,.. 

Monday, 1 August 2011

aku tak kesah lah !!

biar kena gantung asrama ke ape ke yg waden nak buat,.. jnji aku dpt puasa dgn family aku,.. hm balik lambat je nak gantung !! bengong,.. dah pnt merid org skrg cari point nak gantung org pulak,.ishh tak patut,.. 2c gemilang terbaik ahh,satu kepala !! tak mcm dorm lain,.,huh ,..
waden thanks if betul ape yg kwn2 ckp kan,..terima kasih sgt2 ,.. kami suka dan kami terima dgn hati yg terbuka ,.. :)