Monday, 8 August 2011

assalammualaikum ,.. hye !! hari nie aku kat rmh ,. balik cuti sakit ,.. aku tak sihat lg lorh ... aku duduk hostel memeningkan kepala otak yg sememangnya dah pening ,.. huhu !! td kat skola pun aku tak bnyk ckp,..kepala nie ingat balik je,.. huhu ,.. dlm pukul 12 lbh aku text mak tnya boleh tak kalau aku nak balik ,. tu mak balas warden bg balik tak kalau bg kau text lah abah ,huu mak dah bg lampu hijau aku apelagi , balik skola tu tggu warden balik tup,tup aku tertidur kat kat dewan tiara aspuri ,. hm lena gila kot hahah ,. bila aku terjga tgk2 warden dah bukak pagar untuk naik , aku pggl mber aku suh tnya kn warden aku nak balik,.. bila tny pnya tnya warden bgi balik , . aku pun terus cll my dad suh amek ,.. dan akhirnya dpt jugak aku rehat kat rmh,tenang kepala otak nie ,.. aku harap aku cepat sembuh dr pnyakit ni,.. AMIN

No comments:

Post a Comment