Sunday, 25 September 2011

final exam

duppp ,.. aku takut weyy sejak akhir2 ni ,.. aku takut  final exam ,.. aku tak sedia lg doe ,.. ahh takut ! ! ! aku setiap malam berdoa pada ALLLAH bahawa aku taknak lukakan kan hati ibu bapa ku yg telah bnyk kuar kan duit untuk ku ,.. aku nak balas jasa ibu bapa ku ,.. YA ALLAH tlg lah aku dlm exam nanti ,.. aku akan terus berusaha dan aku harap usaha aku tak sia2 ,.. air mata ku mudah gilaa jatuh untuk ibu bapa ku ,.. aku taknak tgk ibu bapa nangis tgk keputusan aku nanti ,.. now aku dah mula study but hati masih tak mampu untuk terima ape yg aku study ,.. mcm mana ni ,.. mak doa kan akak lulus ye ,.. :)







No comments:

Post a Comment