Sunday, 25 September 2011

final exam

duppp ,.. aku takut weyy sejak akhir2 ni ,.. aku takut  final exam ,.. aku tak sedia lg doe ,.. ahh takut ! ! ! aku setiap malam berdoa pada ALLLAH bahawa aku taknak lukakan kan hati ibu bapa ku yg telah bnyk kuar kan duit untuk ku ,.. aku nak balas jasa ibu bapa ku ,.. YA ALLAH tlg lah aku dlm exam nanti ,.. aku akan terus berusaha dan aku harap usaha aku tak sia2 ,.. air mata ku mudah gilaa jatuh untuk ibu bapa ku ,.. aku taknak tgk ibu bapa nangis tgk keputusan aku nanti ,.. now aku dah mula study but hati masih tak mampu untuk terima ape yg aku study ,.. mcm mana ni ,.. mak doa kan akak lulus ye ,.. :)







Friday, 9 September 2011

sedih

hye ,.. nak story nie kat korang ,.. hm aku sedih sgt2 isnin mlm selasa lps ,.. hm aku tak sangka benda yg tak pnh aku buat boleh terjadi ,,. boleh pulak terjadi kat pakwe sendiri ,.. sedih sgt2 ! ! time tu ALLAH shj yg th bertapa aku terseksa  ,.. aku rasa teraniaya weyy ,.. hurm tapi aku tak mampu untuk menjelaskan pd nyer ,.. sebab time tu aku rasa dia lgsg tak caya ape yg aku ckp kn ,.. aku kena maki hamun dia yg aku rasa paling teruk slama aku bersama dia ,.. mampos , babi , buto , pantat dan lain2 lg ,.. hurm , aku terdiam ! ! dan paling yg aku takut time dia text ,.. aku takut gila time dia berkata2 begitu ,.. takut aku kehilangan dia ,.. aku rasa dah putus asa ,.. dan aku rasa aku bkn pmpuan untuk dia ,.. hurm entah mcm mana aku dpt kekuatan untuk berusaha pujuk dia ,.. malam tu malam paling aku benci kerana si dia , aku dan khai gaduh ,.. dan kerana si dia aku rasa aku dpt  kawan yg buat aku benci sgt kat dia ,.. bak kata org tua2 jgn benci , benci tu boleh berubah jd sayang ,.. hm  okay fine aku takkan benci dia tapi aku tak mampu maafkan dia , hati aku sakit sangat2 dgn sikap si dia ,.  tlg lah jgn runtuhkan kebahagian aku ,.. aku tak kuat mcm pmpuan lain yg boleh terima sgala2 nyer ,.. aku bkn mcm tu ,.. tlg lah faham ,.aku harap tiada yg kedua kali untuk aku seperti mlm itu ,.. alhamdulillah aku dgn khai dah okay ,.. tapi  satu je yg aku takut , hurm betul ke dia still percaya kata2 ku ?? betul ke kasih sayang dia tak berubah lgsg ??? aku dah sakitkan hati dia ,. so aku takut itu semua berubah ,.. hm ,. hm pd empunya diri yg dah buat aku sedih gila babi mlm tu tlg lah jgn buat untuk kali kedua ,.. dan untuk si dia kau jgn lah buat aku lg mcm tu ,.. PLEASE ,..

Thursday, 1 September 2011

raya

hye,hye ,.. ehh assalammualaikum ,.. rasa dah lama tak post kn ,.. haha malas lah nak tulis ,tak tahu nak story ape doe ,.. aku tak mcm korang sentiasa ada cerita ,.. 
 hurm ni aku nak cerita pasal raya tahun ni ,.. raya tahun ni bagi aku sangat membosankan weyy ,.. rasa mcm tak raya je ,.. kg sunyi , dgr moto pun bdk2 baru nak naik dewasa ,.. yg budak kg2 nyer entah hilang ke mana entah ,.. td jalan2 jap dgn acik tak nampak pun dak2 nyer lepak ,.. nak kata konvoi bapak ahh awal lagi tak caya aku dorang nak pegi awal2 raya ni ,.. hmm,.. sunyi hidup tahun ni raya ,.. nak pegi raya tak ada semangat lgsg ,.. kenapa ?? kenapa?? kenapa?? aduhai ,.. hm k laa tak tahu nak ckp pe daa ,.. next post !!!!! byeee