Sunday, 31 July 2011

ingin ku luahkan pd mu

hurm entah kenapa puasa nie aku kehilangan seorang kakak !! aku rindu NURUL IZZAH RAIHANA ,.. sumpah rindu gila babi lah kat dia,..


akak,ekin rindu akak ,..rindu sgt2 kak,.. rindu pelukan akak,senyuman akak,kasih sayang akak dan lain2 lg lah,..tapi ekin th ekin tak boleh kmbali pd akak lg,.. hurm,illya selalu kata "amoy pegi lah ckp dgn akak hana" tapi bila ekin pikir2 mampu ke ekin berdepan dgn akak,..


ekin taknak bertemu akak,nt msti airmata kuar,.cukup lah ekin tgk akak dr jauh,...hurm knp kita bersama hnya sementara saje ye?? knp?? ;') ,...


kerana sayang aku biarkan dia berciuman dgn kwn sendiri,..
kerana sayang aku sanggup tgk dia tersenyum dgn illya,..
kerana sayang jugak lah aku lalui hari2  rindu dgn melihat shj,...


ALLAH shj tahu bertapa aku rindu gila kat kau NURUL IZZAH RAIHANA ,..
maafkan aku ,..

tak balik hostel sebab ???

assalammualaikum !!!


hari nie aku tak balik hostel,..huhu,.malas nak balik awal !! lagipun esok puasa kan,mestilah first day puasa nak dgn family,..hm bodoh pnya skola taknak bg kitaorg cuti,..hahhaha,..puasa tahun mesti tak best sebab tak dpt pegi bazar dgn adik amin,ain dan yg lain,..rasa sedih pun ada gak,.. hmm lagi satu puasa tahun nie entah dpt ke tak laa nak puasa dgn nenen,atuk,acik2 and adik2 sedara ,..


puasa kali nie dgn khai ,..ape lah agk nyer kn dugaan kitaorg bulan puasa nanti,....minta2 tak ada lah,..tak sabar lah nak tggu esok,..best nyer dpt puasa !! hee dpt turun kan berat bdn but nak still bdn mcm nie,..hahah mcm mane tu kan ,..pelik2 je aku nie,.. :) 


dah puasa tapi tak pikif lg nak beli baju raya warna ape,..tak thu nak shopping mane tahun nie,..hm,sedih lah tahun nie nak shopping tak bnyk masa,..nak shopping dgn mak,..kak hani pulak ajak buka sama2,..tu nak kuar lg dgn khai,..aduh !! pening lahh,..hm,,knp masa begitu pantas,..pejam celik dah nak puasa ,..rasa mcm baru bln lps puasa,..huh :),.. tapi ape2 pun aku harap aku dpt puasa dgn sabar,tenang, dan aku dpt bnyk kan pahala dr dosa,... 


okay lah !! aku nak ucapkan   selamat berpuasa ! lalui hari2 nyer dgn sabar,.. insya ALLAH ,..

Saturday, 30 July 2011

time bersama si dia

assalammualaikum ,..


hari  ni aku nak citer segala2 nyer time aku dgn dia kuar hari tu,..


mlm sblum nak keluar esoknya,dah plan kuar rmh pukul brp bagai lah,..jd aku siap2,dlm pukul 10 mcm tu aku kuar rmh ,.. aku suruh mak aku hntr kn aku sampai ktm,.beli tiket tggu jap ktm ,.sampai kL sentral dlm pukul 11,.tggu pnya tggu skali aku tgk jam dah pukul 12 dia still tak naik ktm lg,.sabar jelaa !! huh,..akhirnya dia smpai jugak stengah jam kemudian,. :) happy nampak dia,..hee,.




jln pnya jln lps dah naik monorail sume,sampai jugak akhirnya pavi,..kitaorg pun terus menuju beli tiket cinema!! kelakar bila dia kata tak pandai nak beli tiket,..nasib baik aku pandai kalau tak,jawab nyer tak payah tgk cinema ,.kitaorg tgk cinema Flat 3A,.citer nyer boleh lah tapi tak menyeram kan lgsg ,..huh !! time tu muka dia ceria , happy sangat ,..




time dlm cinema dia manja sgt mcm budak kecik ,hahaha,..comel dia mcm tu !! :) tgh usyuk tgk cter dia boleh pulak kacau2 aku,..eii geram gila ahh,.dah bg kiss pun dia still kacau,..huh




dia org yg paling aku sayang sgt2 !! tak tahu knp aku sayang dia lain dr yg lain,..dia terlalu istimewa,.benda yg akan sentiasa di rindui ialah bisikan ILOVEYOU <3 dan perkataan yg aku pegang sampai bila2 i sayang you sorang je,..ingt i ni batak sgt ke ahh dgn pmpuan,..tak batak laa,.i takkan menduakan you,.. hanya ALLAH shj yg tahu perasaan aku pd dia,.. dan perkataan yg buat aku tersenyum "ibu kata pukul tu tnda nyer sayang,.. " huhu




waktu pun berlalu,tgk2 dah ptg,..kitaorg pun pegi makan,..dah mkn sume jln2 sana sini,.penat gila ahh tapi sbb sbelah org yg aku sayang so rasa penat hilang,..perangai dia tak sama lgsg dgn ex2 aku sblum nie,..sbb tu kot aku rasa lain dgn dia ,.kitaorg terus jln2 kitaorg pegi ts sbb nak jmpe mai,..dlm perjalanan nak pegi ts dia dah mula merungut kejap lagi you dah balik,.nanti rindu laa,.aku pun pjuk dia tapi dia still sama ,..muka dia ketara gila taknak berpisah,..sedih tgk dia mcm tu,..tak sampai hati nak tggl kan dia dgn keadaan dia sedih ,.tapi nak buat mcm mane,.sorang klang sorang kat saujana utama,.. time tu rasa nak nangis pun ada tgk dia sedih2,..tapi dia dah sedih takkan aku pun nak sedih gak kan,..kalau dua2 sedih mmg takkan kemana laa,..dah jmpa mai sume ,..waktu kitaorg balik,..






sepanjang perjalanan balik tu dia mmg tak penat ckp nanti rindu kat you mcm ne,lps nie msti ssh nak kuar pny,..aku setia dgr keluhan dia,..yg dia tak tahu bertapa aku rindu sgt2 tu,.dia tak tahu yg aku pun rasa ape yg dia rasa,. saat yg aku rasa aku ni di perlukan dia sampai bila2 time dia kata 
"you lain,you lain sgt !! ssh laa nak ckp tapi you mmg lain,..you terlalu istimewa bagi i " senyuman yg mampu aku bg,..:)




akhirnya kitaorg berpisah di kLsentral,.ciuman terakhir dr dia di situ,.hari itu hari yg sgt2 bahagia,..




thanks for everything biyy,..
iloveyousomuch!!
kau sanggup lalui dugaan aku,..
kau dah jaga aku dgn baik,..
sayang kau  :)






aku hanya mampu berkata :




thanks for everything dear !!

Friday, 29 July 2011

first date and lupakan si dia

23.7.2011 hari yg sangat happy bagi aku,...ramai-ramai aku couple dia lah org yg pertama keluar dgn aku,..nak tahu sapa?? KHAIRUDDIN BIN SHAARI a.k.a KHAI ,...first date yg bg aku tak membosan kan sepanjang berjalan bersama dia,..layanan dia baik sangat2,..terharu gila ahh,rasa taknak berpisah dgn dia time tu,..waktu berjalan dgn pantas,..tengok2 dah nak sampai waktu untuk balik,..tgk dia tak sanggup untuk aku lepaskan dia balik,..tapi nak buat macam mane kan,..sedih tgk dia yg taknak berpisah dgn aku,.....nak tahu tak?? dia cakap aku nie lain sangat dari ex2 dia,..bila tnya ape yg lain dia tak tahu nak ckp macam mane,..hahahh kelakar tahu bila dia tak tahu nak cakap,..couple dgn dia buat aku happy sangat2 ,.. buat aku lupa segala-galanya,....dia dah buat aku lupa kat MUHAMMAD RAQIFF a.k.a BLUE/AKIP,.... k laa sampai di sini je cerita aku dgn dia keluar sama2,...