Tuesday, 7 February 2012

birthday gugirl

assalammualaikum , hai my friends ,.. today is  my birthday  ,.. dah tua dah syikin syaheera nie ,.. hahaha ! hdiah?? tak mengharap sgt tapi yg bg tu thnks ,.. n yg wish seramai2 yg tak terkira aku ucap kan terima kasih sgt2 ,.. allah shj yg dpt balas ,.. dah makin besar hope makin bnyk pikir ape yg positif ape yg negatif ,.. dan tak lupa makin matang ,.. tahun nie tak dpt nak smbut party birthday ,.. agak sedih lahh ! tahun nie nak lulus semua subjek ,.. amin ,.. nak spm gempak ! taknak sedihkan mak abah ,.. kesian dorang dah bnyk kuarkan duit untuk aku ,... dgn niat dan semangat yg ada hope ape yg di impikan dan yg di harapkan tercapai ,.. tahun nie sgt2 bermakna bg semua org2 sekeliling aku ,.. dan keputusan spm tu lah yg menentukan hidup kita akan dtg ,...  INSYAALLAH ..

Saturday, 10 December 2011

weyy pahal harini ramai gila org datang muzium negara ahh ,.. mimpi apa dorang doh ,.. sampai hati dorang tak kasi aku rest ,.. rasa nak pengsan kot tadi but nasib baik ada penyelamat yg sudi nak belikan mknan untuk aku ,.. thnks ijam ,.. sayang kau lahh ,.. hahaha ,.. rasa harini ramai gila kot org ,.. gira harini pecah rekod sebelum nie ,.. aku dan ijam dpt kutipan harini RM9796 ,.. hahha ,.. ingat kan dpt lah RM10000 ,. tapi tolak duit simpanan kat box RM1100 ,.. tak dpt lah kitaorg nak pecah kan rekod ,.. pape pun aku hope ,.. esok boleh pecahkan rekod harini ,.. wekekekk ,.. haaa , harini kan pengunjung-2 yg dtg semua nyer sporting gilaa ahh ,.. buat aku tergelak , masuk air dohh ,,.. hahhahahahhah  ,.. penat aku asyik gelak layan karenah dorang ,.. huhuhu ,.. esok tak tahu lg keje ke tak ,.. isnin comform keje ,.. ahh !! saja taknak kasi aku kuar ,.. shitt !! time aku nak kuar ada je halangan ,.. sabar je lahh ! ! ,.. sabar itu kan separuh drpd iman ,.. wekeke ,.. nt dpt gak kuar ,.. hm buat apa nak panas-2 baran kan ,.. nak marah-2 tak ada guna ,.. no jln penyelesaian ,. :) ,.. nasib baik lahh aku ikut my dad yg sabar , baik ,.. susah nak marah ,.. lallalal ehh k lahh mau kuar tgk rmh !! dadaa ,.. muahh <3

Friday, 9 December 2011

ada org belanja

wow  harini aku rasa beruntung gila ada org nk blnja aku KFC ,.. walaupun aku tak dpt teman kan dia pegi tgk movie ,, tapi dia still nak blnja aku benda lain ,.. hahha terharu siut !! walaupun kau baru aku kenal , tapi aku rasa kau kawan yg the best ,.. suka TAKECARE aku ,.. kau tahu aku sudah berpunya but you suka lunch sama-2 , nak kerja sama-2 ,.. hahah sakai lah kau babe ,.. mak kata kau handsome , tergelak sampai menangis tahu aku ,.. kelakar yelaa budak SEKOLAH AGAMA MENENGAH TINGGI HISHAMMUDDIN kata kan ,.. pandai bahasa arab ,.. wahh untung nyer lah sapa dpt kau kawan ,.. aku suka kawan dgn kau , kau suka dgr luahan aku dan mcm tu jugak kau suka luahkan isi hati kau pd pmpuan yg kau suka ,.. rasa hppy hidup aku nie ,.. hahah ,.. kita suka kena kan ezad time keje sampai dia jeles tgk kita berjalan sama-2 kan ,.. kesian ezad ,.. kalau lah dia dpt thu yg aku ni dah berpunya msti kecewe ,.. hahha ezad-2 mcm mana lah kau boleh tersakut ?? aku dah ada bf lahh ,.. mcm ne lah aku nak bgth kat ezad ,.. sian dia ,..

mak ckp sapa pun handsome , aku tetap sayang dia ,.. dia comel !! hahah ,.. gila lahh aku nie !!
dorang sume kawan aku time keje atau di luar ,. tak lebih pun ,.. jgn lah ada perasaan sayang kat aku ,.. tolong lahh !! sorang pun aku tak mampu jga ,.. aku serius dgn relation aku skrg ,.. hm sorry my friend :( .. aku hope kau dpt yg lbh baik :) ,.. aku sayang kau sebagai kawan je ,.. tak lbh ,.. ! muahh sikit k ,.. <3

Thursday, 8 December 2011

okay lah

haritu keje tak dpt tgk rakaman aku , adik a'is dan izzat ,.. nasib baik td pegi office dpt lah gak tgk rakaman yg kuar kat tv9 ,.. bolehh lahh rakaman nyer kira jd lahh ,,.. hurm aku just nak cerita je bukan nak belagak k ,.. if ada yg rasa aku belagak ,.. meh sini bgth aku ,. aku sepak kau tak pandai nak nilai !! hurm cuti 4 hari ni sgt-2 lah membosan kan ,..rasa nak pegi je muzium kacau-2 dorang keje ,.. tapi transport tak ada ,. hurm takpe lahh tggu je lah lagi 2 hari nak hari sabtu , yeay keje ,...hahhaha ,.. k lah nak update nie je ,.. k bubye <3
iloveyou <3

Sunday, 4 December 2011

hyep ,.. harini nak story sikit je ,.. ekin nak ckp  keje dgn artis  , dgn media dan kelab upin&ipin amat lah penat,,.. penat sgt-2 tahu !! haa tak cukup rasa nyer tgn otak nak guna ,.. hahaha ,.. mmg lah masyukk bnyk tapi penat nyer jgn ckp lahh kan ,.. duduk kat aircond pun rasa nyer mcm keje angkat berat-2 penat nyer tu ,..  tu je untuk harini ,.. bye <3

Saturday, 3 December 2011

hahah ,. hyep ,.. today i dgn ijam ,. wow bnyk gilaa org masuk ,.. pnt gilaa tgn dan mulot ni dan lain-2 lagi lahh,.. lalala ,.. rasa best sgt-2 harini sebab ramai org masuk ,.. hehe ,.. dan nasib baik ada pembantu yg suka mgacau .,. hahahah iaitu MAIL DAN EHSAN > pelakon suara upin&ipin ,.. nasib baik time dorang free nak tolong kitaorg , kalau tak mmg kalam kabut lahh ,.. so harini tak ada nk cter bnyk sgtt ,.. today me , mail , ehsan , dan ijam ,.. happining !!! okay tataa ,.. penat ni bubye ,nak tidur ,.. selamat malam sayang dan kawan-2 ,..selamat datang mimpi ,. harap mimpi yg indah-2 ,.. ahh , gedik ! haah  korang lupa nak bgth td aku pegang ular ,.. hahhaha first time pegang , err geli gilaa weyyy , second aku dah berani pegang ,n ketiga aku terus nak amek gambar hahahha ,. terbaeekkk !!


















Friday, 2 December 2011

second day

hye , nak cter nie ,.. haha harini jaga ticket masuk lg dgn IZZAT > adik boss ..hurm , harini penat sgt , ramai family dtg ,.. biasa lahh kan ,.. hm harini nak cter ape ek?? lupa kejap .. hahhah ,.. haa , harini nak cter yg IZZAT dgn ekin pnt sgt-2 , sebab barang-2 IZZAT terTINGGAL kat rmh ,.. susah ohh nak kira duit dan lain-2 lg lahh ,.. tu yg jaga belah pameran harini dua org cuti so tak cukup kakitangan jd td agak kalam-kabut lah jugak kejap je tu semua nyer dah okay ,.. second day ni lebih selesa lah dr first day ,.. first day agak serabut kepala nak faham mcm ne tu ini dan sebagai nyer ,..now harini semua nyer ekin dah faham , dan kena ajar si budak duaorg tu si IJAM DAN si NAJIB .,..hurm esok IZZAT cuti dan ganti tempat dia IJAM ,. arhhh TOLONGGG !! budak yg agak ahh jeles nyer tu nampak walaupun dia nak caver-2 ,.. sakai kan si IJAM ni nak jeles-2 dgn budak-2 kerja ,.. hahhaha ,.. woow esok ekin tak tahu nak kata ramai nyer maklum lah hari sabtu ,.. nak ngelak jaga rumah opah tak boleh sebab si IJAM tu tak faham punya cara-2 nyer ,.. hurm TERPAKSA lah serahkan diri ni jaga ticket lagi ,.. hm esok ekin bertugas bersama IJAM DAN NAJIB harap boleh jaga dgn baik , amin . okay lah friends ,. ekin blaa luu , pnt gilaaa ohh , mau tidur ,.. tata bubye <3 iloveyou

Thursday, 1 December 2011

FIRST DAY 2011




 pakai topi biru tu ACIK APIS ekin, yg kecik comel tu pulak FARIS a.k.a EHSAN dan yg depan ni IZZAT ,. picture IJAM ada tapi kat camera nikon ekin ,.. nt ada masa ekin masukkan k,..

assalammualaikum , hye harini ekin nak cter kan yg ekin start keje upin&ipin untuk 2011 ni rindu ohh sama kakak,abang dan kengkawan yg lain kat kelab upin&ipin nie ,.. hahaha elok-2 keje kat butik , boleh pulak bhenti kan,kan?? hm nak buat mcm mana boss sudah pggl suh kerje ,.. hehe  harini ekin start kerje jaga kaunter ticket dgn IZZAT  org nyer baik ,.. tapi ada lahh dua org ni dok sibuk kacau keje kitaorg ,.. dua org tu dah dpt kerje sng pun mau kacau-2 kitaorg ,.. sabar je hahah,.. yg si IJAM jeles , YG si NAJIB gatal suka kacau-2 pmpuan ,.. sian awek-2 yg dtg kene kacau dgn diaorang ,.. sempena cuti skola tahun 2011 ni upin&ipin buat pameran kat MUZIUM NEGARA MULAI 26/11 - 31/12 ,.. ramai artis-2 yg ada ,..

hurm kerja nyer sng je dan tak susah pun ,.. kerja kat upin&ipin nie BEST sangattttt tau ,.. upin&ipin banyak buat aktiviti , tapi ekin tak dpt ikut aktiviti yg selalu diaorang jalan kan sebab dah masuk skola asrama ni susah sikit nak ikut aktiviti yg dorang jalan kan ,.. baru-2 ni diaorang buat aktiviti  kat terengganu tu kan?? tidak ekin ikut tapi masalah nyer kerja so ganti lah org lain ,..haa korang , HARINI kan ekin rasa happy sgtttt lahh , dorang tadi buat ekin tergelak je ohh seolah-2 dorang tahu ekin tengah sunyi ,.. hahhaha tadi IJAM layan ekin mcm awek dia ,.. dia belikan air , teman ekin buat kerja time free ,.. teman ekin jenjalan kat pameran , amek gambar dan itu je,.. hehhe ,.. makan tak teman sebab rehat dia lain time ,..hurm IZZAT pulak tadi teman ekin makan , teman tgk ular ,. teman pegang ular ,. hahha kelakar lahh tgk gelagat dorang sume ,.. happining gilaa berkawan dgn tiga org nie ,..  now penat gilaa ,.. mau tidur esok kerja lg ,. hurm esok IJAM dgn NAJIB cuti ,.. so agak sunyi sikit lah tak ada dorang tu ,.. hm pape pun kawan-2 yg lain pun best jugak just tadi tak sama tugas so tak dpt lah lepak dgn dorang sume ,.. the end <3




Monday, 28 November 2011

DRAMA MYRA AND EKIN

wow semalam kitaorg ber drama tau ,.. terbaeekk punya drama lahh ,.. mula-2 gaduh , berjiwang , meluahkan perasaan dan seterusnye bermaaf ,.. haha gila kan ?? rasa lawak pun ada bila baca balik ,.. hahahahha ,.. kelakar lah myra berjiwang karat dgn aku ,.. aduhh !! apa pun tak boleh ,.. hahah myra luahkan aku nangis ,.. nasib baik drama semalam sekejap je tak lama ,.. tidur aku tak lena weyy,.. lalalala ,.. btw aku dah lena kan td ,.. hahahahaha ,..  iloveyou sikit , muaahh sikit ,.. k cukup .. aku tuntut kau punya peluk myra ,.. ingat ! jgn lupa ,.. hahahah kalau boleh kiss skali ,.. layan kawan gila kau nie mmg ape pun tak jd ,.. lalala kabut , gedik , sengal , sakai , buat muka comel pulak , poyo .> itu aku k ,.. shhh diam kau tak suka ?? kesah pulak aku ! wait , myra aku rindu kat ibu n fmly aku  kat saujana utama tettt ,.. lalala .. myra rindu tak kat family saujana utama?? hehehe joke ! the end <3

Sunday, 27 November 2011

LAWAN BUKAN KAWAN

hye ,. macam pantet tahu ! ni aku tuju khas untuk kau pmpuan  ,.aku tak tahu doh nak cakap mcm mana dgn kau nie ,.. susah tahu nak faham bhsa ,.. sokay lah !! now aku akan diam  ,.. jgn lah kau pikir aku diam je kau naik kepala ,.. kang tak pasal-2 aku naik tangan ape pun tak jadi ,.. kau nak sgt laki takecare kau ?? amek ! tak batak pun lah weyy ,.. kau pikir kau bagus sgt ,.. kau dan kawan2 kau sama je ,.. tak boleh pakai ,.. bila tak ada mber baru terhegeh-2 cari ,.. dah kena game pun masih tidak sedar ,.. susah lah mcm nie kawan ,.. HELLO KAWAN ! jgn nak jeles-2 sgt lah kan ,.. aku dgn dia mber , aku rasa sbgai mber tak salah pun kan nak takecare ??  ,. dah laki tu tak suka kat kau pahal kau nak jeles-2 ?? ehh sedar sikit perangai kau mcm mana ,.. kalau boleh semua laki kau nak ,.. aku malas ohh nak gaduh-2 dgn kau ,.. buang masa ,.. !! fuck sial dgn perangai kau ,.. mmg aku fuck gilaa ahh ,..

Kenapa kau jeles tgk aku happy ?? ehh sial , kalau dah tamak , tamak jugak lahh kan ,.. TOLONG lah weyy ubah perangai kau tu ,.. tahun depan spm weyy , SPM ! kau ubah lahh ,.. aku taknak tgk kau mcm nie dohh ,.. bapak ahh kalau aku tahu dr awal lg sape yg bgth DIA , mmg aku FUCK ahh depan kau ,.. aku tak kacau kau pun pmpuan ,.pahal kau nak kacau hidup aku ??? haa,.. GRR , aku tahu kau msti cter sembang je kat DIA pasal aku kan ?? kau msti pnya lah ckp SETIAP HARI contacts dia ,.. kan,kan ?? lalalala ape punya kawan ahh tak boleh pakai ,.. FUCK ! FUCK ! FUCK ,.. better baik aku cari kawan yg lebih baikk dr kau ,.. entah knp mulut kau tak boleh pakai ,. weyy , aku mmg ramai kawan laki mahupun perempuan ,.. biar kawan aku tu gedik or ngengade dalam hati aku ada satu tak lebih ,.. walaupun aku layan lebih mcm mana pun , BF aku tetap BF aku ,.. aku tak mcm kau , semua kau nak ber TEETTTT ,.. err aku dah dpt reaksi muka org-2 yg geli tgk kau mcm tu ,.. SUMPAH mula-2 aku tak syak sape-2 pun tapi bila aku dpt tahu kau jenis mcm tu , time tu jugak nama kau terTERA di hadapan mata aku TAHU ??? entah berapa lah pahala kau dpt mengumpat dgn kengkawan kau yg lain ,..aduhh , pening kepala otak aku ni pikir kan sapa bgth ,. lahh rupa-2 nyer depan mata aku je org nyer ,.. lalalala terbaekk !! aku ingat kau sampai mati yg kau dah musnahkan hubungan BF mahupun FRIENDS aku ,.. the end


 
FUCK TAHAP GILA BABI
SORRY ADA PERKATAAN LUCAH